19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Čo obsahujúomietkárske práce?

Čo obsahujú omietkárske práce?
01/06/2016

Čo znamená pojem "omietkárske práce" ?

Chystáte veľkú rekonštrukciu vášho domu? Každému je asi jasné, že pôjde o zdĺhavý proces, ktorý vám zaberie aj niekoľko mesiacov. Či už ste sa rozhodli pre nové okná, steny, strechu či kompletnú rekonštrukciu, v prvom rade je potrebné nájsť overenú spoločnosť, ktorá všetky činnosti zvládne „ľavou zadnou“. Súčasťou väčšej či menšej rekonštrukcie sú pochopiteľne i omietkarské práce, ktoré v sebe zahrňujú niekoľko rôznych činností.

Omietkarské práce obsahujú práce, ktoré sa týkajú stavby budov, a to konkrétne vnútorné povrchy stropov, stien, stĺpov a nádržiek. Ďalej ide o práce ako sú vonkajšie povrchy stien, podhľadov a pilierov. Omietkarské práce sú i práce priemyselné a práce, ktoré sa týkajú potrubia, vodohospodárskych stavieb, studní, rôzne opravy a údržby, oplotenia, múrov, ale i mostov. Ďalej môžeme omietkarské práce rozdeliť i podľa toho, či pôjde o ručne pucované práce, minerálne, sádrové gletované alebo či pôjde o podklady pod omietky. Ide teda o stavebné práce a pri výbere tej správnej firmy, ktorá zabezpečí všetky potrebné činnosti ohľadom omietania, je dôležité dbať i na kvalitu, cenu či recenzie od ostatných zákazníkov.

Detailná fotografia majstra pri práci.

Kvalita a priaznivá cena je základ!

Pokiaľ máte omietky, ktoré sú už na prvý pohľad plné prasklín a sú výrazne esteticky nevhodné, nebojte sa investovať do omietkárskej práce. Niet nad zdravé omietky, ktoré budú jednotného tvaru i povrchu. Práce je možné vykonať v novostavbách, ale i rodinných domoch, priemyselných objektoch či vo veľkých budovách. Zamerajte sa však na takú spoločnosť, ktorá má predovšetkým dlhoročné skúsenosti, prax i odborný personál, ktorý splní každú vašu požiadavku stopercentne. Chcete predsa, aby vaša vysnívaná rekonštrukcia vyšla už na prvý krát, a to bez problémov!

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...