19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Sklopno alebozdvižno posuvné dvere?

Sklopno alebo zdvižno posuvné dvere?
11/05/2016

Poznáte rozdiel medzi sklopno-posuvným PSK a zdvižno-posuvným HST?

Okná a dvere na terasu HST predstavujú ideálny spôsob šetrenia energie, čo určite oceníte! Ide o novinku zo sveta hliníkových okien či dverí, ktorá je určená najmä pre rodinné domy. Pýtate sa, prečo siahnuť práve po tomto type okien? Môžu sa pochváliť nielen pevnou konštrukciou, ale aj bohatým výberom z palety rôznych farieb či možnosťou použiť neštandardné sklá a vytvoriť si tak architektonický „unikát“.

Zdvižno-posuvné dvere HST oživujú priestor.

Sklopno-posuvné PSK

Sklopno-posuvný  systém umožňuje sklopiť a posunúť krídla, čím sa teda vytvorí priestor na prechod. Tento priestor môže byť široký 1,5 m, no samozrejme pri každom type dverí je to iné. Špeciálne kovanie umožňuje posúvať obrovské krídla, a to bez toho, aby ste museli použiť hrubú silu. Váš interiér bude naplnený svetlom, a to v takej miere, akú si zvolíte práve vy. Ide o cenovo dostupné riešenie, pričom hlavný princíp spočíva v tom, že dvere ostanú v polohe vyklopenia bez možnosti posúvania.

Zdvižno-posuvné HST

Ďalším typom sú zdvižno-posuvné dvere, ktoré umožňujú oddeliť nielen terasu, ale i ostatné miestnosti vo vašej domácnosti. Podobne ako aj v predchádzajúcom prípade, tak i tento typ dodáva dokonalé osvetlenie do vášho interiéru, bezproblémovú prevádzku a perfektnú konštrukciu. Ide o riešenie najmä pre tých náročnejších, pre ktorých je jednoduchá manipulácia, inovatívny systém a bezbariérové oddelenie vašej terasy či záhrady na prvom mieste! V porovnaní s predchádzajúcim systémom, ide o cenovo náročnejší systém, avšak pokiaľ si zakladáte na prvotriednom dizajne či potrebuje bezprahové riešenie, táto voľba je pre vás ideálna! Nezabudni sa pred výberom poradiť s odborníkmi, ktorí vám nielen pomôžu pri samotnom výbere, ale poskytnú vám servis, bohatý výber sortimentu i rýchle dodanie.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...