19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Okná advere bez montáže?

Okná a dvere bez montáže?
05/06/2016

Dajú sa objednať okná a dvere bez montáže?

Nadišiel čas výmeny okien, a tak by ste si ich radi objednali. Rozmery, rám, farba, typ skla. Všetko máte vybraté, akurát rozmýšľate, či je možné kúpiť samotné okná či dvere bez služieb, a teda aj bez montáže? Tak čítajte ďalej.

Montáž sem, montáž tam...

Tomu, čo sa skrýva pod slovom montáž, sme už jeden článok venovali. Oboznámili sme vás v ňom s tým, čo všetko v sebe zahŕňa aj čo jej predchádza. V skratke ide o montovanie produktov do pripravených otvorov, ich následné ukotvenie do ostenia a v neposlednom rade vyplnenie špár. Potom už nasleduje len osadenie vnútorných a vonkajších parapetov. Montáž je jednou zo služieb, ktorá sa často objednáva spolu s oknami, no nie je nevyhnutnou súčasťou samotného okna. Počíta sa, samozrejme, aj s tým, že si na túto službu zabezpečíte vlastných ľudí, alebo že aj šikovní majstri občas potrebujú nové okná.

Je dobré byť v rukách profesionálov.

Ako len chcete

Objednávka sa dá vytvoriť podľa presných predstáv zákazníka. Okrem toho, že si môžete vybrať typ profilu a skla či farbu okna, volíte si aj to, či si objednáte len samotné okno prostredníctvom e-shopu, alebo si vyberiete kompletnú ponuku s doplnkami (sieťka, rolety, žalúzie...) a službami, medzi ktoré patria aj omietkárske práce, odvoz a likvidácia starých okien či spomínaná montáž. A aj keď si objednáte okná bez služieb, dovoz až domov je samozrejmosťou.

V rukách profesionálov

Kvalitná montáž je snáď najdôležitejšou súčasťou osádzania nových okien či ich výmeny za staré. Je nevyhnutné venovať jej veľkú pozornosť a dať si na nej záležať. Ak ste skutočný profesionál, alebo takého v blízkom okolí máte, objednávka montáže nie je potrebná, no ak s ňou nemáte veľké skúsenosti a je čo i len malá šanca, že by montáž nedopadla tak, ako má, je rozumnejšie objednať si okná aj s komplexnými službami. Ide predsa o vyššiu položku a investíciu na veľa rokov, tak si nechajte poradiť od tých najlepších.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...