19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Doprava jezadarmo?

Doprava je zadarmo?
09/06/2016

Chystáte sa k nákupu nových plastových okien, vysnívaných dverí či rôznych doplnkov? Samozrejme, že pri výbere je najdôležitejšie zvážiť, ktoré vlastnosti či funkcie by mal spĺňať vami vybraný výrobok, a to z toho dôvodu, že ide o dlhodobú investíciu. Okrem funkčnosti, pekného dizajnu, životnosti či kvalitných servisných služieb je dôležitá pochopiteľne i cena, a to nielen cena za okná či dvere, ale i cena za dopravu.

Niet nad výhodné ceny ...

Väčšina výrobcov plastových okien dnes vyrába všetko na mieru a podľa požiadaviek zákazníka. Zákazník má možnosť byť oboznámený s cenovou ponukou a následne sa rozhodnúť, či si zvolí práve daný internetový obchod, resp. špecializovanú predajňu alebo dá prednosť  inému výrobcovi. Jednotliví dodávatelia sa často líšia nielen celkovým prevedením ponúkaného sortimentu, ale taktiež i servisom, službami pre zákazníka poradenstvom či cenou za dopravu. Je dobré uvedomiť si, že cena je skutočne jedným z najzasadenejších kritérií pri výbere, veď prečo si niekde kúpiť drahšie, keď inde to môžete mať za výrazne nižšiu cenu?

Aká je cena za dodanie?

Inter-okno dodáva produkty objednané elektronickou formou najneskôr do 30 pracovných dní. Zákazník je priebežne informovaný o stave objednávky, a to práve vďaka e-mailovej pošte. Následne mu bude objednávka doručená kuriérskou službou a po prevzatí je zákazník povinný, aby si prekontrolovať tovar, či náhodou nedošlo k nežiaducej škode. To však asi všetci veľmi dobre vedia. Cena za dodanie sa odvíja na základe kilometrov (km/0,45 €). Máte však možnosť prevziať si tovar osobne, a to v Komárne, čo sa oplatí predovšetkým tým, ktorí bývajú v Bratislave, resp. v okolí. Platbu môžete uskutočniť bankovým prevodom alebo v hotovosti. Tak čo poviete, aj vy dáte prednosť výhodným cenám za produkty i dopravu?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...