19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Extravagantné tmavočervené dvere?

Extravagantné tmavo červené dvere?
11/12/2016

Nezameniteľný štýl!

V dnešnej dobe nájdeme na trhu množstvo dverí, keďže vybrať si môžeme od hladkých bielych až po odvážne a extravagantné farby ako je tmavočervená. Pokiaľ si aj vy potrpíte na originálnom riešení, ktoré oživí váš interiér, ale aj exteriér, určite sa nebojte výraznejších farieb či geometrických tvarov, ktoré môžu na dverách v kombinácií s peknými doplnkami vyzerať proste nádherne!

Nechajte sa inšpirovať!

Už pri samotnom výbere si treba uvedomiť, že štýl dverí by mal ladiť s interiérom vašej domácnosti.  Našim cieľom je dosiahnuť v prvom rade to, aby bol náš domov útulný, nadčasový, no zároveň jednoduchý. Pokojne si nájdite v časopisoch o bývaní fotografie interiéru a nechajte sa inšpirovať!

Extravagantné vchodové dvere exclusive s prekrytým krídlom.

Nemusíte sa zameriavať na fotografie výrobcu dverí, ale skôr na architektonické riešenie dverí či dizajnérov. Vy možno zistíte, že túžite po jednofarebných dverách, ktoré však budú svojou farbou či materiálom neprehliadnuteľné! V moderných interiéroch ľudia siahajú po dverách, ktoré takmer splývajú so stenou. Tento efekt môžete docieliť pomocou obojstranne prekrytých panelových krídiel. Viac o exkluzívnych panelových vchodových dverách s prekrytým krídlom.

Kde budú dvere umiestnené?

Ďalším dôležitým krokom, ktorý ovplyvňuje náš výber, je to, kde budú dvere umiestnené. Ak hľadáte vchodové dvere, ideálne sú hladké, ktoré kopírujú jednoduchý štýl moderného dizajnu. Takýmito dverami nič nepokazíte a môžete ich veľmi jednoducho skombinovať prakticky s čímkoľvek. Musíte si však uvedomiť, že vzhľad dverí nebudeme meniť každých desať rokov ako doplnky či iné vybavenie. Vhodná voľba to bude tiež v prípade, že sa miestnosti v byte alebo dome štýlovo líšia. To však neznamená, aby ste neskúsili možno aj odvážnejší kúsok v podobe výraznej farby, ktorý bude vystihovať Vaše pravé ja!

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...