19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Farebné variáciehliníkových okien

Farebné variácie hliníkových okien
07/11/2018

Napriek tomu, že plast patrí medzi najpreferovanejší materiál okien, stále viac a viac ľudí zaujímajú  hliníkové okná, ktoré sa vyznačujú nádherným dizajnom.

Jedinečný štýl interiéru

Čo by ste povedali na farebné okná, ktoré dodajú šmrnc vášmu interiéru, ale i exteriéru? Hliníkové okná vynikajú svojím vzhľadom a škálou farebných kombinácií. Dokonca je možné zvoliť profil v rôznych povrchových úpravách, čiže konečné rozhodnutie je len na vás.

Pre prírodne vyzerajúci vzhľad hliníkových prvkov sú v ponuke fólie imitujúce rôzne druhy dreva. Štandardné farebné prevedenie je v bielej farbe, no k dispozícii je niekoľko rôznych farebných variácií v lesklom, metalickom či matnom prevedení. Dokonca máte možnosť použiť inú farbu v interiéri a inú v exteriéri.

Zlaďte nábytok s oknami

Nebojte sa experimentovať a kombinovať svetlé odtiene s tmavými. Samozrejme, štýlovo vyzerá i „tón v tóne“. Ak máte nábytok béžovej farby a okná v tomto či o tón bledšom odtieni, môžu pôsobiť v kombinácii s ostatnými prvkami v domácnosti luxusným a elegantným dojmom. Všetko závisí na vašom individuálnom vkuse. Koniec koncov, klasickou bielou nikdy nič nepokazíte.

Hliník – bezkonkurenčný materiál

Materiál hliníkových okien znesie podstatne vyššiu záťaž, je odolný voči vlhkosti a trvalo si zachováva svoj tvar. Okná sú vyrábané za použitia moderných technológií, vďaka čomu sa môžu pochváliť bezkonkurenčnou stabilitou a pevnosťou. Dokonca spĺňajú ekologické požiadavky. Zlaďte kvalitu s dizajnom podľa vášho vkusu a vytvortedokonalú synergiu prvkov v domácnosti.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...