19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

HS portál prekaždý rodinný dom

HS portál pre každý rodinný dom
22/11/2016

Elegancia, dostatok svetla a nepopierateľne najvzdušnejší spôsob akým môžete vyriešiť vstup do vášho rodinného domu. To a oveľa viac poskytuje práve HS portál. Čo vlastne HS portál je? Ak to ani vám nie je celkom jasné, tak si o tom povieme niečo viac.

HS portálom sa označujú posuvné dvere, ktoré sa vo väčšine prípadov používajú ako vstupy na terasu alebo balkón.

Výhody HS portálov

Nepopierateľnou výhodou HS portálov je hlavne veľká sklenená plocha, ktorá vášmu domovu dodáva niečo výnimočné. Je to presvetlenie a prevzdušnenie na tej najvyššej možnej úrovni. Veľká presklená plocha vám dáva doslova pocit, ako keby ste žili s exteriérom vášho rodinného domu, no zároveň ste v bezpečí, ktoré vám poskytuje váš domov.

Dokonalejší systém ako HS portál ešte nevymysleli.

Čo je na posuvných dverách typu HS portál najzaujímavejšie? Je to spôsob ich ukotvenia a posuvného systému. Pri  HS portáli nezískavate len posuvné dvere, ale posuvné dvere so zdvižnoposuvným kovaním. Jednou z výhod tohto riešenia je absolútne bezbariérové riešenie. Čo je však najdôležitejšie, nadzdvihnutie pri otváraní a dosadnutie pri zatvárení dverí vám poskytuje dokonalú izoláciu, pohodlie vášho rodinného domu od akýchkoľvek nepriaznivých vplyvov mimo neho.

Pohodlie a výhľad

Toto všetko vám zabezpečuje nielen dokonalé presvetlenie a prevzdušnenie vášho rodinného domu, ale zároveň aj dokonalé odizolovanie od nepriaznivého počasia a chladu počas dlhých zimných večerov. Doprajte si aj vy výhody HS portálu a majte zo svojho rodinného domu skutočný domov.

HS portál v poslednej dobe zažíva veľký boom a teší sa mimoriadnej obľube. Využite aj vy jeho výhody a svoje rozhodnutie určite neoľutujete. 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...