19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Hliníkový systém WICONA jezárukou najvyššej kvality

Hliníkový systém WICONA je zárukou najvyššej kvality
15/07/2020

Hliníkový systém WICONA je zárukou najvyššej kvality

Stavba rodinného domu je veľkou investíciou, pri ktorej by ste nemali podliehať kompromisom. Hlavne pri výbere typu okien, dverí alebo fasády. Nerozhodujte sa medzi cenou a kvalitou, ale vsaďte na hliníkový systém WICONA. Estetika, vysoký štandard a moderné technológie sú pre značku WICONA samozrejmosťou.

Prečo si vybrať značku WICONA

WICONA neponúka masovo vyrábané hliníkové komponenty a konštrukcie, ale je zárukou individuálneho prístupu. Produkty WICONA vždy spĺňajú všetky vaše predstavy a požiadavky. Spoločnosť WICONA patrí do nórskej skupiny Hydro, ktorá má vyše storočné skúsenosti v oblasti high-tech hliníkových stavebných systémov. Spojenie silných značiek je zárukou spokojnosti každého klienta. Splnenie vašej túžby po oknách na celý život alebo odolných dverách máte na dosah ruky. Firma WICONA vyjde v ústrety naozaj každému náročnému klientovi. Jej inovatívne riešenia v oblasti hliníka nie sú kompromisom alebo priemerom, ale zárukou vyváženého pomeru ceny a kvality. Predpokladom tohto vysokého štandardu všetkých produktov značky WICONA je slogan firmy: „Technológia v službách nápadov“.

Prečo je hliník najlepším riešením

V živote sme si zvykli, že skoro všetko okolo nás je tu na dobu určitú. O hliníku to však neplatí. Hliníkové okná, dvere i fasády majú extrémne dlhú životnosť. Dá sa povedať, že prežijú aj niekoľko generácií. Vďaka tomu sa vám vaša investícia vráti niekoľkonásobne. Hliník sa teší veľkej obľube taktiež pre nízku váhu a vysokú odolnosť. Nenájdete iný materiál, ktorý je tak pružný a pevný ako hliník. Tieto vlastnosti predurčili, aby bol hliník prvotným riešením pri výrobe veľkorozmerných okien, pevných a bezpečných dverí alebo stavebných konštrukcií. Hliník môžete prispôsobiť vašim dizajnovým predstavám. Je vyrábaný v mnohých farebných variáciách s vysokou mierou stálosti. Hliník je pružný a dá sa spracovať do rôznych tvarov aj v prípade špeciálnych požiadaviek. Hliník sa veľmi ľahko udržiava a je skvelou ekologickou voľbou vďaka možnosti jeho recyklácie.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...