19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Inter-okno s.r.o. je členomzdruženia slovenských výrobcov a dodávateľov

Inter-okno s.r.o. je členom združenia slovenských výrobcov a dodávateľov
15/05/2019

Kvalita je tým najdôležitejším faktorom

Na Slovensku pôsobí veľa výrobcov a predajcov okien a dverí, no nie každá firma preferuje kvalitnu. Keďže sú tieto výplne do otvorov v stavbe dlhodobou investíciou, ktorú si kupujeme na dlhé desaťročia, rozhodovať by sme sa mali najmä z pohľadu kvality výrobkov. 

Kúpa výrobkov okien a dverí je na celý život a preto je na mieste vybrať si toho najlepšieho výrobcu, akého na trhu nájdete. Spoločnosť Inter-okno s.r.o.,  pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005. Rodinná firma, ktorej začiatky boli veľmi ťažké a to najmä kvôli preferovaniu kvality našej firmy, ktorú si zákazníci nemohli dovoliť. Tí sa v tomto období rozhodovali podľa ceny a preto si okná a dvere zaobstarali od lacnejších výrobcov. Dnes je však situácia úplne iná a stále viac zákazníkov preferuje práve spomínanú kvalitu a referencie našej spoločnosti.

Kvalitný produkt je pre nás zásadou 

Firma INTER-OKNO s.r.o., pôsobí najmä v bratislavskom, trnavskom a nitrianskom kraji, kde je známa svojou 14 ročnou praxou. Počas tohto obdobia si vybudovala dobré meno na Slovensku v Rakúsku a v Maďarsku ktoré si udržiava svojou kvalitnou prácou a dobre namontovanými oknami. Za úspechom stoja najmä kvalitné značkové produkty ako plastové okná a dvere, hliníkové okná dvere, posuvné systémi a hliníkové fasády, dverné výplne, garážové brány a značkové kovania. Tento široký výber osloví aj mladšie generácie, ktoré presadzujú rôzne novinky a neštandardné riešenia v modernom bývaní.

INTER-OKNO a Slovenergookno, kvalita nás zaväzuje

Naša spoločnosť Inter-okno s.r.o. robí všetko pre to, aby splnila očakávania a požiadavky zákazníkov tak, aby bola na prvom mieste kvalita výrobkova a práce. Pre ich spokojnosť robia všetko nielen slovami, ale najmä skutkami.  Výnimočnosť máme nielen z hľadiska výrobných procesov, ale aj dodržiavania kvality a montážnych procesov a normy STN .  Vďaka svojmu úspechu INTER-OKNO s.r.o. ,sa zaradila medzi významných výrobcov v tejto oblasti a stala sa členom SLOVENERGOokno. Ide o združenie slovenských výrobcov a predajcov výplní stavebných otvorov a konštrukcií, ktoré združuje tých najlepších na trhu. Toto členstvo firma získala vďaka kvalitnej dlhoročnej práci, ktorú ocenili nielen profesionáli, ale aj ich zákazníci. Ak chcete pre svoj domov len kvalitné okná, dvere, garážové brány a kovania Inter-okno je tou správnou voľbou.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...