19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Cenaokien na m2?

Cena okien na m2?
08/05/2016

Je možné určiť cenu okien na m2?

Výber plastových okien je väčšinou na dlhšiu dobu, keďže každý z nás si potrebuje ujasniť, po akom type okien siahne, akému výrobcovi dá prednosť či koľko peňažných prostriedkov je ochotný investovať na ich kúpu. Čo sa týka cenovej úrovne plastových okien, tá je pochopiteľne všade rôzna: či na internete alebo v kamenných predajniach. Každý výrobca používa iné materiály a iné technológie pri výrobe, od čoho sa teda táto cena pochopiteľne i odvíja. Treba však dodať, že plastové okná sa vyrábajú s presnosťou na 1 mm, dodávajú sa v niekoľkých rôznych typoch a variant, aby splnili očakávania i tých najnáročnejších zákazníkov. Na základe týchto skutočností sa dá povedať, že prezentovať cenu bez znalostí požiadaviek zákazníkov je prakticky nemožné.

Cena okien

Podľa čoho sa odvíja konečná cena plastových okien?

Cena je v prípade plastových okien jedným z najzásadnejších atribútov pri výbere pre väčšinu z nás. Faktory, ktoré ovplyvňujú cenu okien na sú: typ profilu, rozmery požadovaného okna, typ skla, počet krídel,  farba a dekor plastového okna. V dnešnej dobe je rôznorodosť plastových okien skutočne obrovská, keďže ich výrobcovia vyrábajú väčšinou na mieru. Cena sa nemôže udávať na m2. Cena sa odvíja od vyššie uvedených faktov, resp. od váhy. Treba však dodať, že cena trojskla je vyššia ako cena dvojskla, no výber závisí už len od vašich preferencií.

Kvalita je prvoradá!

Ceny plastových okien sa okrem spomínaných vlastností odvíjajú aj od samotného predajcu či podľa vašich konkrétnych požiadaviek. Treba si však uvedomiť, že investovať do kvality sa v dnešnej dobe oplatí, a preto je lepšie siahnuť po takom produkte, ktorý vás svojou životnosťou či funkčnosťou milo poteší.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...