19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Čo jeAluClip?

Čo je AluClip?
03/05/2016

Kedy sa oplatí dať AluClip na PVC okná?

Plastové okná sú dnes asi najčastejšou voľbou. Sú kvalitné, dobre vyzerajú a čo je hlavné, sú pomerne lacné. Nie každý však túži po bielych oknách. Drevené či rôzne farebné prevedenia však už stoja o čosi viac. Existujú aj okná, ktoré vyzerajú ako hliníkové, no zachovávajú si cenu plastových. Viete, ktoré to sú?

AluClip, na scénu!

Ak ste sa ešte nestretli s pojmom AluClip, prezradíme vám, že ide o spôsob opláštenia hliníkovými profilmi. Okrem toho, že si okná dlho zachovávajú svoju funkčnosť a životnosť, výhodou je najmä dizajn. AluClip totiž ponúka takmer neobmedzenú paletu farebných prevedení, a tým dokáže premeniť každú vašu predstavu na skutočnosť. Či už si vyberiete práškové lakovanie, alebo sa rozhodnete pre potiahnutie fóliou pre dekór dreva, všetko je možné.

Dokonalé dizajnérske kúsky s AluClipom!

Nielen dizajn

Dizajn patrí k najväčším tromfom AluClipu. Nesmieme však zabudnúť ani na výhody, akými sú jednoduchá montáž, dokonalý povrch a tiež napojenie líšt tzv. na tupo, ktoré vylučuje otváranie špár pri tepelnej dilatácii. To znamená, že tepelno-izolačné vlastnosti plastových okien sú plne zachované. Okrem iného býva exteriérová strana okien vystavená UV žiareniu, ktoré zapríčiňuje starnutie PVC profilu. Práve opláštenie hliníkom však tomuto javu zabraňuje.

Pridaná hodnota, prijateľná cena

Môžeme teda povedať, že AluClip je akýmsi produktom „dva v jednom“. Vzhľadom sa dokáže prispôsobiť aj tým netradičnejším predstavám, no stále si zachováva funkčné vlastnosti. Medzi ne patrí aj tepelná izolácia, ktorá je jednou zo základných požiadaviek. Aj napriek spomenutým výhodám, ktorými sa od klasických plastových okien líši, ostávajú okná s AluClipom v ich cenovej relácii. Takže ak vás už omrzela biela farba okien a v hlave máte pár nápadov, neváhajte ísť do toho. Odborníci vám iste poradia a s veľkou pravdepodobnosťou vdýchnu vašim predstavám o netradičných oknách s dobrými vlastnosťami život.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...