19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Minimalistický dizajn a hliník jeluxusnou kombináciou pre každého

Minimalistický dizajn a hliník je luxusnou kombináciou pre každého
11/06/2019

 

Váš dom môže vďaka hliníkovým oknám a dverám vyzerať luxusne

Mať vlastný rodinný dom je snom mnohých ľudí. To, v akom štýle si ho zariadite je len na vás, no dnešným trendom je minimalistický dizajn, ktorý vyzerá luxusne už na prvý pohľad. Ak chcete, aby bol váš dom moderný a vyzeral naozaj dokonale, záležať by ste si mali dať nielen na fasáde a doplnkoch, ale aj na výbere okien a dverí. Hoci je stále veľmi obľúbeným materiálom plast, hliníkové okná a dvere sú tou najlepšou možnou voľbou z rôznych dôvodov. To, že hliník je jednotkou v kvalite vedia už mnohí zákazníci, ktorí ho odskúšali na vlastnej koži. Ten vyniká nielen dlhou životnosťou, ale aj pevnosťou a odolnosťou, vďaka čomu vydrží aj dlhé desaťročia bez jediného mechanického poškodenia.

Exkluzívne hlíníkové okná a dvere za cenu plastových 

Hliníkové okná a dvere môžu byť cenovo náročnejšie, ale nemusí to byť v pravda v niektorých prípadoch ako napríklad pri výbere kvalitnejších plastových okien s nadštandardnou farbou sa môže cenonovo priblížíť hliníkovým . Môže sa zdať, že hliník z pohľadu tepelnoizolačných vlastností nie je tak spoľahlivý ako plast alebo drevo, no v prípade dnešných výrobkov spĺňajú podmienky rovnako až lepšie a sú vhodné do pasívnych domov. Nemusíte sa preto obávať, že by vám cez hliníkové okná alebo dvere unikalo teplo, pretože kvalitný výrobok nič neprepustí , pretože hlíníkové okenno dverné profilové systémi sú pevné a vyznačujú sa exkluzívnym vzhľadom a vysokou kvalitou. Hliníkový materiál je obľúbený najmä v rodinných domoch s minimalistickým dizajnom, ktorých majitelia preferujú veľké presklenia. Tie sú nielen estetické, ale aj užitočné, pretože do priestoru privedú dostatok prirodzeného svetla, ktoré urobí z domácnosti úplne iné miesto. Aj pohľad na záhradu dokáže byť vďaka veľkým oknám očarujúci a vychutnať si ho môžete nielen v lete, ale aj počas všetkých ročných období. Hliník vystihujte taktiež kvalitné a detailné spracovanie, ktoré splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Veľké presklenia dokáži očariť Váš domov

Ak do svojej domácnosti umiestnite veľké presklené plochy, dokážete nimi prepojiť priestory, ktoré vás nadchnú už na prvý pohľad. Keďže tento materiál je veľmi stabilný a pevný, hliníkové profily sú veľmi štíhle, čím nerušia celkový dizajn a prispievajú k elegantnému vzhľadu. Hliník teda nezaťažuje stavebnú konštrukciu tak ako plast alebo drevo a nezničia ho ani zlé poveternostné podmienky. Výhodou tohto materiálu je aj to, že je recyklovateľný, čo poteší najmä milovníkov prírody, ktorí sa snažia životné prostredie znečisťovať čo najmenej. V rámci povrchovej úpravy a dizajnu ide o vysokú variabilitu, nakoľko je možné mať hliníkové rámy v rôznych farebných prevedeniach. Dokonale ich tak dokážete prispôsobiť nielen fasáde a farbe domu, ale aj celkovému dizajnu. Ak vsadíte na hliníkové okná a dvere, tento výber nikdy neoľutujete. Váš minimalistický dom zažije vďaka nim luxus, aký by ste len tak nedosiahli.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...