19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Novinka vosvete okien

Novinka vo svete okien
15/10/2016

Rehau Geneo

Požiadavky užívateľov na okná v rodinných domoch každoročne stúpajú. K tým základným patria pochopiteľne tepelno-izolačné vlastnosti, dlhá životnosť, moderný dizajn, prvotriedna bezpečnosťa aj jednoduchá údržba, ktorá nám zaberie minimum času. V posledných rokoch sa však vďaka architektonickým trendom menia tiež nároky na veľkosť okien.

(Ne)výhody Rehau Geneo

Medzi akúsi novinku vo svete okien patria profily Rehau Geneo. K tým základným výhodám patrí možnosť výroby jednotlivých prvkov až do výšky 2,7 metrov a celkovej dĺžky 10 metrov. Vďaka fantastickým výhodám v oblasti statiky sú tieto profily skutočne jednotkou! Oceníte tiež ľahké ovládanie a výborné tepelno-izolačné vlastnosti, pričom tiež spĺňajú požiadavky na pasívny dom.

Kompozitné okná. Rehau Geneo.

Profily Rehau Geneo sa prispôsobia požiadavkám na vzhľad, pričom je možné ich prelepiť fóliami, lakovať alebo obložiť hliníkovými krycími lištami. Okrem toho vás môže potešiť výborný hlukový útlm, na čo je pri dnešnej narastajúcej záťaži kladený vysoký dôraz! Dalo by sa povedať, že ide o najväčšie prednosti takýchto okien či dverí z kompozitu, ktoré si každý užívateľ hneď zamiluje! Treba však dodať aj niektoré nevýhody, resp. vlastnosti, ktoré možno nie každý z nás pozná.

Rehau Geneo nie je tak celkom bez výstuhy, ako sa uvádza v mnohých článkoch. Podľa profilového systému sa musí pri váhe skla nad 60 kg dať výstuha, v opačnom prípade stráca bezvýstuhový systém svoj význam!  Tento význam stráca najmä pri veľkých plochách, pričom pri oknách menších rozmerov sa bezvýstuhový systém použiť môže. Ide teda o špecifickejšie parametre, ktoré by ste pri kúpe mali jednoznačne zvážiť, v opačnom prípade vás skôr či neskôr môžu „prekvapiť“ nepríjemnosti, ktorým sa chce vyhnúť pochopiteľne každý z nás.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...