19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Oplatí sa kúpiťlepšie okno?

Oplatí sa kúpiť lepšie okno?
13/06/2016

Rozhodnutie, kedy vymeniť vaše staré okná za nové, je skutočne kľúčové. Čakajú vás v podstate tri fázy, ktorým sa nevyhnete – výber okien, nákup a montáž. Výber okien predstavuje tú najnáročnejšiu fázu a mali by ste jej venovať dostatok vašej pozornosti. Pred samotným výberom je však dôležité nájsť spoľahlivého výrobcu, resp. spoločnosť, ktorá predáva okná. Zamerajte sa však nielen na ceny, ale i skúseností iných zákazníkov, ponuku sortimentu i ochotu personálu. Pokiaľ ste si vybrali takého výrobcu, ktorý vám poskytne cenovú ponuku na mieru a okrem toho spĺňa i všetky vyššie spomenuté, ale i ďalšie kritéria, ktorými by mala disponovať kvalitná firma, vaše rozhodnutie určite neoľutujete!

Okná si nekupujete na 1-2 roky. Investujte do kvality!

Odpovedzte si na dve základné otázky

Pýtate sa, kedy siahnuť po nových oknách? Odpoveď je jednoduchá. Najideálnejšie je letné obdobie, keďže počasie je v týchto mesiacoch najpriaznivejšie a montáž okien je prakticky bezproblémová. Avšak druhou a ešte dôležitejšou otázku je, či sa vám vôbec oplatí kúpiť lepšie okná? Odpoveď vyplýva z toho, v akom stave sú vaše pôvodné okná. Strácajú svoje funkčné vlastnosti, nedokážu už tepelne izolovať interiér či už jednoducho nie sú moderné? Pokiaľ ste si na tieto otázky odpovedali kladne, určite by ste mali zvážiť nákup nových okien. Je už len na vás či si zvolíte plastové, drevené alebo hliníkové okná, keďže všetky prinášajú množstvo výhod, ktoré určite oceníte. Zamerajte sa však nielen na materiál, ale i celkové prevedenie okien, konštrukciu, životnosť, ba dokonca na farebné varianty. V dnešnej dobe si môžete dať vyrobiť naozaj všetko na mieru i podľa vašich najtajnejších želaní a okná nie sú žiadnou výnimkou! Uvedomte si, že investovať do kvality sa skutočne oplatí a pokiaľ sa poradíte s odborníkom, vaše rozhodnutie určite nikdy neoľutujete.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...