19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Pavúk vrohu pri okne

Pavúk v rohu pri okne
12/11/2016

Snažíte sa udržiavať vašu domácnosť v stopercentnom poriadku, no aj napriek tomu sa raz za čas objaví pavúk v rohu okna? To môže byť dosť nepríjemné, však? V prvom rade netreba panikáriť, veď ide o živý tvor, ktorý sa ku vám domov pravdepodobne náhodou zatúlal a bojí sa vás viac, ako vy jeho. Dôvodov, prečo sa ocitol zrovna u vás, môže byť viacero, no najčastejšie sa hmyz dostane domov práve cez vetračku, resp. vtedy, ak máte okno dokorán otvorené. Nie je to pochopiteľne nič príjemné, a to najmä pre ľudí, ktorí majú z podobných „tvorov“ fóbiu. Pýtate sa, či to niečo znamená? Dá sa vôbec tomu vyhnúť?

Chcete sa zbaviť pavúkov raz a navždy? Vyskúšajte tieto rady!

Kúpili ste si vysnívané okná, denno-denne ich umývate a dáte si záležať na čistote domácnosti. Aj napriek tomu, že väčšina pavúkov žije vonku, často sa dostanú do nášho obydlia a väčšinou sa usadia rovno pri oknách. Najlepšie je, ak tomu zabránite vďaka niekoľkým trikom, ktoré si v krátkosti predstavíme.

Nepríjemný hmyz, ktorý sa bojí viac ako Vy!

Utesnenie domu pomocou tmelu je jedným zo zaručených spôsobov, vďaka ktorému môžete vyplniť medzery či akékoľvek nezrovnalosti pri oknách, resp. dverách. Týmto spôsobom sa tiež vyhnete komárom, či inému hmyzu, no na to vám poslúžia aj sieťky proti hmyzu. Ďalším zo spôsobov je vypínanie vonkajšieho osvetlenia. Každému z nás je jasné, že všetok hmyz ide predovšetkým za svetlom, čiže ak necháte vonku zasvietené, je veľká pravdepodobnosť, že sa na dané miesto nahromadí hmyz a ten sa následne dostane dovnútra domu. Existujú tiež rôzne spreje, ktoré môžete aplikovať priamo do rohov okien, čiže aj týmto spôsobom sa môžete vyhnúť podobným nepríjemnostiam. Ak vás trápia pavúky vo veľkej miere, zabudnite na akékoľvek kvetiny v oknách a v núdzovom prípade sa nebojte zavolať deratizéra, ktorý sa o všetko ostatné postará za vás.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...