19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Z Vášhodomu spravíme dom snov!

Z Vášho domu spravíme dom snov!
22/10/2016

Veľké presklenia domov sú snom mnohých ľudí, ktorí vedia, čo je moderné a trendy. Väčšinou sú tieto presklené plochy smerované na južnú stranu, keďže tak môžeme získať počas celého roka, a to i počas zimy, nemalé množstvá tepla zo slnečného žiarenia. Zároveň tak môžeme ušetriť na energiách, ktoré by sme vynaložili na osvetlenie či kúrenie. Týmto spôsobom dokážeme osvetliť miestnosť prirodzeným svetlom a ak by bolo svetlo až príliš prenikavé, jednoducho ho môžeme zmierniť žalúziami alebo roletami, ktoré predstavujú neodmysliteľný doplnok každého moderného domu. Presklené plochy, resp. presklenia sa hodia do obývačky či kuchyne s výhľadom na záhradu, keďže tak môžeme získať kontakt s okolitým prostredím, a to napríklad aj počas varenia. Komfort sa dá vylepšiť možnosťou otvárania tejto plochy prostredníctvom posuvného systému, ktorý je veľmi praktický a jednoduchý na ovládanie.

Dom snov sa stáva realitou.

Dostatok svetla, úspory na vykurovaní

Presklené plochy sú momentálne jedným z najväčších trendov vôbec! Pri výbere však vsaďte na kvalitu, stabilitu a tepelno-izolačné vlastnosti okenného rámu. Tiež treba venovať pozornosť sklu, pričom dvojsklo prepúšťa solárnej energie viac ako izolačné trojsklo. Ako už bolo spomenuté, úspora na vykurovanie môže byť skutočne veľká, no problém nastáva v letných mesiacoch. Vďaka veľkým preskleným plochám sa môže interiér prehrievať, no v tomto prípade treba siahnuť po tieniacej technike. Tá by mala byť súčasťou každej väčšej presklenej plochy, keďže okrem toho, že dokáže zabrániť slnečnému žiareniu do miestností, taktiež dokáže udržať príjemnú klímu vo vašom interiéri.

Už aj vy veríte, že oživiť dom nádhernou presklenou plochou je jednoducho sen? Nádherne tým oživíte celkový dizajn domu zvnútra i zvonku, pomôže vám ušetriť financie vynaložené na energie a poskytne vám maximálny komfort.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...