19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Samočistiace sklo,preženy ako stvorené

Samočistiace sklo,pre ženy ako stvorené
26/10/2018

Samočistiace sklo, pre ženy ako stvorené

SGG BioClean - inovatívné samočistiace sklo s jednoduchou údržbou a samočistiacich funkcií nechá prírodu, aby okná čistila sama, a umožňuje tak svojim zákazníkom, aby sa tejto neoblúbenej činnosti z veľkej časti zbavili. Vďaka povlaku s SGG BioClean získava sklo hydrofilné a fotokatalytické vlastnosti.

 

SGG bioclean

Povlak je pevne začlenený a má rovnakú životnosť, ako samotné sklo. Mechanické, termické a akustické vlastnosti SGG BioClean sú identické s bežnými typmi skiel. Vďaka svojim zvláštnym vlastnostemvyužívá SGG Bioclean kombináciu vody a UV lúčov k výraznému zníženiu organického znečistenia.

v porovnaní s bežnými sklami. Túto nečistotu možné navyše bezozbytku jednoducho umyť z povrchu skla.Sklo je preto nutné čistiť výrazne menej, nečistoty horšie zostávajú na povrchu a čistenie je mnohonásobne jednoduchšie.To šetrí nielen peniaze, ale aj čas a námahu.

Rozdiel: bežné sklo a samočistiace sklo

Funkcie samočistiacich skiel

Spojenie fotokatalytickéhoa hydrofilného povlaku, charakteristické pre SGG BioClean, predstavuje v súčasnosti neprekonateľnú kombináciu na stále sa rozrastajúcom trhu s presklenými povrchmi, ktoré odpudzujú nečistoty alebo nevyžadujú náročné čistenie.

Fotokatalytické vlastnosti

Oxid titaničitý obsiahnutý v povlaku SGG BioClean reaguje s UV slnečným svetlom ako katalyzátor. Pritom sa uvoľňuje aktívny kyslík, ktorý pôsobí na drobné organické znečistenie ako prach, škodliviny alebo usadeniny na povrchu skla a rozkladá ich. Pri daždi sa tieto usadeniny vďaka hydrofilným vlastnostiam SGG BioClean ľahšie odstráni.

Hydrofilné vlastnosti

Vďaka povlaku SGG BioClean sa napätie povrchu vody výrazne znižuje. Preto sa netvoria kvapky, ako u bežných skiel, ale vzniká priehľadný, rovnomerne odtekajúca vodný film, ktorý odplavuje usadeniny a nezanecháva žiadne škvrny, usazeniny a nezanecháva žiadne škvrny. SGG BioClean je vhodný výhradne pre vonkajšie použitie, pretože hydrofilné a fotokatalytické vlastnosti zostávajú aktívne iba v neustálom kontakte s UV svetlom. Špeciálne vlastnosti SGG BioClean sa pritom uplatňujú aj v prípade nepriameho slnečného žiarenia a pri zatiahnutej oblohe.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...