19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Hliníkovéprofilové systémy

Hliníkové profilové systémy
20/08/2016

Ak si aj vy potrpíte na prvotriednej kvalite, určite mi dáte za pravdu, že hliník patrí medzi top materiály vôbec! Okná i dvere z hliníku sú zárukou stopercentnej spoľahlivosti, dlhodobej životnosti, stability, perfektných technických i funkčných vlastností, ale i dokonalého vzhľadu. Čo sa týka hliníku, neexistuje snáď ani jediná nevýhoda. Vlastne, jedna tu predsa len je a tou je vyššia cena. Bohužiaľ, za kvalitu sa musí v dnešnej dobe priplatiť, no ak radi investujete do niečoho, čo vám bude slúžiť pokojne aj po celý život, prečo tak nespraviť v prípade kúpy okien či dverí?

Výborné technické parametre, ktoré vás nesklamú!

Hliníkové profilové systémy sa môžu pochváliť svojou vysokou odolnosťou, nehorľavosťou a taktiež mimoriadnou živnosťou. Sú taktiež odolné voči mechanickému poškodeniu, a preto je pre zlodeja priam nemožné dostať sa do vášho bytu či domu. Výhodou je, že vydržia roky bez akéhokoľvek náznaku opotrebenia, takže i z tohto dôvodu vám budú slúžiť celý život. Ak ste sa rozhodli pre tento materiál, je jednoznačné, že preferujete kvalitu a robíte naozaj správne rozhodnutie. Dnes nájdeme na trhu rôzne priemerné profilové systémy, ktoré sa však behom krátkej doby výrazne opotrebujú, stratia svoje funkčné vlastnosti a v podstate celé okno stratí svoju základnú funkciu. To samozrejme nechce nikto z nás, aj keď bohužiaľ, nie vždy nám investície dovolia siahnuť po tomto type materiálu.

Hliníkový HST portál, ktorý nepotrebuje komentár.

Ani plast vás nemusí sklamať

Koniec koncov treba dodať, že i také plastové profily ponúkajú kvalitné technické prevedenie a dokážu uspokojiť požiadavky i tých najnáročnejších klientov. Tie sa dajú zohnať za výhodnejšie ceny ako sú hliníkové profilové systémy, no aj napriek tomu sa môžu pochváliť výbornými technickými parametrami.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...