19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plastové a hliníkovéokná za rozumnú cenu

Plastové a hliníkové okná za rozumnú cenu
19/06/2020

Radi by ste vymenili svoje staré okná za nové, ale neviete nájsť cenovo výhodnú ponuku. Ste zavalení desiatkami brožúr, prospektov a celé dni trávite surfovaním po internete. Vaša jediná túžba je nájsť okná, ktoré by vás oslovili kvalitou a zároveň cenou. Potešíme vás. Práve ste svoje hľadanie skončili. My vám poradíme, kde nájdete kvalitné okná za rozumnú cenu.

Kvalitné plastové okná za skvelé ceny

Plastové okná sú dobrým rozhodnutím

Plastové okná sú dobrým rozhodnutím pre tých z vás, ktorí bývajú na dome i v byte. Prekvapí vás ich skvelá cena, rýchla montáž a zároveň množstvo výborných technických vlastností. Práve z týchto dôvodov väčšina ľudí volí pri výmene okien plast. Prednosti plastu oceníte i v prípade, že si zaobstaráte plastové vchodové dvere. Dvere a okná z plastu sú vhodné nielen do starších domov, ale aj do moderných pasívnych domov.

Plastové okná záruka ceny a kvality

Prednosti plastových okien, alebo hliník ?

Najväčšou prednosťou plastových okien a dverí je úspora energií. Plast má totiž skvelé tepelnoizolačné vlastnosti, hliíkové okná majú tototožné energetické vlastnosti. V dome sa vám udrží teplota a neprenikne do neho studený vzduch z vonku. Taktiež v lete udržia plastové okná stabilnú teplotu vášho príbytku. Plast je veľmi odolný, má dlhú životnosť, a preto okná z plastu vydržia aj tridsať rokov. Plastové okná nepotrebujú takmer žiadnu údržbu a vďaka novým technológiám sa dajú vyrobiť v rôznych farebných variantoch, avšak pri plaste s rozmermy treba dávať pozor. Cenové výhodné okná nájdete na stránkach internetového obchodu inter-okno.sk. Firma INTER-OKNO získala počas 15 rokov pôsobenia na slovenskom, českom, maďarskom a rakúskom trhu množstvo pozitívnych referencií a ich produkty sú zárukou kvality, dobrej ceny a spokojnosti.


Hliníkové okná pre kvalitu

Moderné nízkoenergetické ekologické hliníkové okná 

Možno si položíte otázku prečo by ste mali investovať do hliníkových okien, keď môžete mať lacnejšie plastové. Avšak hliníku sa nevyrovná žiadny iný materiál. Vyššia investícia do hliníkových okien sa vám vráti v ich životnosti a funkčnosťou. Hliníkové okná sa hodia aj do nízkoenergetických domov a ich štíhle línie vyzerajú dobre na každej budove. Hliník ako materiál na výrobu okien často volia aj majitelia starších domov, ktorí chcú zachovať vzhľad svojho príbytku. Hliníkové okná sa dajú vyrobiť takmer vo všetkých farbách a tvaroch a rozmeroch.

Hliník je voľbou pre veľkorozmerné okná

Štíhle línie,luxus, statika a ekologické hliníkové okenno-dverné systémy

Vďaka svojej pevnosti je hliník predurčený na výrobu okien veľkých rozmerov. Štíhle a pevné línie hliníových profilov udržia každú hmotnosť skla. Preto sa hliníkové rámy často využívajú aj na stavbu zimných záhrad. So žiadnym iným materiálom nedosiahnete taký luxusný vzhľad pri vysokej kvalite ako s hliníkom. Hliníkové okná sa dajú veľmi dobre spracovať a vždy splnia vaše očakávania. Navyše vás hliník ochráni pred každým počasím a zároveň ho nezničia veľké teploty alebo silný mráz. Hliníkové okná sú odolné voči ohňu a bezpečné. Odolávajú vypáčeniu alebo vykopnutiu. Vďaka odolnosti je hliník vhodný aj na výrobu vchodových dverí. Vo firme INTER-OKNO vám radi poradia a nájdu pre vás riešenie výmeny okien a dverí za bezkonkurenčné ceny. Kliknite na stránky inter-okno.sk a sami sa presvedčte o profesionalite a kvalite služieb tohto internetového obchodu.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...