19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plastalebo drevo?

Plast alebo drevo?
27/01/2016

Dokážete si vybrať?

Najčastejšou otázkou pri výbere materiálu okien či sklenených prvkov fasád  je otázka - plastové okná či drevené? Plastové okná sú dnes najrozšírenejším druhom okien v našich domácnostiach. Dôležitou výhodou je tiež ich nižšia cena. Drevené okná sú na druhú stranu považované za exkluzívnejšie a sú vhodné takmer do všetkých podmienok. Existuje však aj materiálové riešenie pre dizajnérsky exkluzívne domy a tým materiálom je hliník. Aj tento dokážeme spracovať do dokonalých prvkov ktoré vaše bývanie urobia neprehliadnuteľným.

Jednoznačne plastové okná, alebo hliníkové.

O tomto všetkom sa s vami budú technici firmy INTER-OKNO s.r.o. rozprávať keď budete mať záujem o nové okná do novostavby či rekonštrukcie domu či panelákového bytu. Okná si môžete vybrať z rôznych farieb, typov otvráraní (jednokrídlové, dvojkrídlové, trojkrídlové, balkónové dvere, vchodové dvere a posuvné systémy), ale aj alternatívu trojskla a dvojskla. Taktiež rôzne doplnky okien, ako tieniaca technika, ochrana proti hmyzu a parapety. 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...