19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plastové okná nikdynebudú hliníkové okná

Plastové okná nikdy nebude hliníkové okná
16/02/2018

Plastové okná nikdy nebudú hliníkové, ale plast môže byť obalený hliníkovým plášťom

Hliníkové okná, INTER-OKNO s.r.o.

Už na úvod treba podotknúť, že plastové okná patria medzi najrozšírenejší druh otvorových výplní, a niet sa čomu čudovať však cena zaváži. Vyznačujú sa farebnou stálosťou, sú tepelné nepriepustné a v podstate takmer nezničiteľné. Pochopiteľne len pri pravidelnej a dôkladnej starostlivosti. Okrem toho je plast ako materiál mimoriadne cenovo výhodný, čo väčšinu zákazníkov motivuje ku kúpe práve plastových okien. Ďalšou z výhod je, že okná sa dajú využiť za každých podmienok, keďže výrobcovia dnes dodávajú profily, ktoré sú zárukou prvotriedneho tesnenia, ale i moderného dynamického dizajnu! Avšak, nie je plast ako plast. 

Vedeli ste, že aj plastové okná majú svoje nevýhody,práve preto si treba vybrať hliníkové.

Bohužiaľ, plast nie je úplne taký dokonalý, ako sa môže mnohým zdať. Netvrdíme, že na trhu nenájdete kvalitné plastové okná, ktoré vám vydržia aj desiatky rokov, a to bez akýchkoľvek nezrovnalostí či problémov, no nie vždy je také jednoduché nájsť zrovna také okná, ktoré vás v budúcnosti „nezradia“. Práve z tohto dôvodu je najideálnejším riešením siahať po hliníkových oknách, ktorý má príjemný minimalistický vzhľad, no okrem toho zaručuje lepšiu ochranu pred únikom tepla, a to nie je ani zďaleka všetko! Veľká tuhosť uľahčuje manipuláciu s oknom a priamo ovplyvňuje stabilitu, funkčnosť i tesnenie, čo už stojí aspoň za zváženie, nemyslíte?

 

Čo je „aluclip“ , plastové okná ktoré sa chcú podobať na hliníkové? 

Ak stále nerozumiete, čo to ten aluclip vôbec je, máme pre vás odpoveď. Ide o hliníkové vonkajšie opláštenie rámu i krídel okien, ktoré ovplyvňuje podstatnú časť statickej funkcie celého okna. Vďaka tomuto inovačnému riešeniu znížite riziko prípadnej kondenzácie zaextrémne chladného počasia, no taktiež prispejete k vysokej životnosti a stálej farebnosti výrobku pri zachovaní jeho plne funkčných vlastností. Ak túžite po plastových oknách, ktoré budú vyzerať ako hliníkové, tak jedine s aluclipom ktore nedoporučujeme kvôli viššej zaobstarávacej cene, práve preto v takýchto prípadoch  treba pouvažovať o kvaliných hliníkových oknách a zvoliť slovenského výrobcu !  

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...