19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

„Pomaly ďalejzájdeš“Nie je cena ako Cena

„Pomaly ďalej zájdeš“
08/12/2016

Vzali ste si hypotéku a chystáte sa na vytúženú stavbu domu? Výstavba, resp. stavba domu so sebou prináša radu otázok. Výber lokality, stavebnej firmy, typu domu ... Základom je, aby ste si vopred stanovili rozpočet, na základe ktorého sa budete následne rozhodovať. Ak ste sa rozhodli pre stavbu domu svojpomocne, je pravdepodobné, že ste v stavebníctve „doma“ a nebojíte sa ani takýchto výziev. Aj keď je to skutočne obdivuhodné, najideálnejším riešením bude, ak vám pomôže špecializovaná stavebná firma, ktorá sa zameria na každý jeden detail a nič nenechá na náhodu. Vy takto ušetríte nielen množstvo času, ale aj nervov! Okrem toho dnes nájdete na trhu množstvo takýchto spoločností, čiže je len na vás, ktorej dáte prednosť. Treba si všímať nielen ceny, ale taktiež referencie od iných klientov, ktoré vám v konečnom dôsledku môžu pomôcť pri rozhodovaní.

Správny priebeh stavby je nevyhnutná súčasť procesu.

Radšej si všetko poriadne premyslite!

Pri stavbe domu je dôležité pamätať si, že „pomaly ďalej zájdeš“. Čo to teda v praxi znamená? Nechajte si dostatok času na premýšľanie, jednotlivé stavebné prvky vyberajte s predstihom, no pokiaľ si nebudete stopercentne istý, neuspokojte sa len tak s hocičím! Veľa sa pýtajte, informujte sa o jednotlivých typoch materiálov, prípadne sa poraďte s niekým, kto má v tejto oblasti bohatšie skúsenosti. Najlepšie je, ak bude vami vybraná stavebná firma ochotná poradiť vám, prípadne nakúpiť niektoré komponenty s vami. Ak by ste však chceli celý proces zrealizovať veľmi rýchlo, môže sa stať, že sa niečo nestihne dokončiť tak, ako by sa malo, čo by vás samozrejme netešilo. Aj keď treba uznať, že väčšina firiem je natoľko šikovná, že celú stavbu domu dokáže zrealizovať v rekordne krátkom období, no či aj skutočne spoľahlivo, to je už ťažké posúdiť.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...