19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Pozor nazlodejov!

Pozor na zlodejov!
16/06/2016

Pri ochrane svojho domova treba myslieť na dvere, ale nezabúdajte ani na okná a garážovú bránu!

Mnoho odborníkov sa zhodlo na tom, že väčšina ľudí začne zabezpečovať svoj dom či byt pred možnou krádežou až vo chvíli, keď ho zlodeji vykradnú, resp. keď vykradnú niekoho blízkeho z rodiny. Nie je však vtedy už neskoro myslieť na to, čo spraviť pre to, aby ste sa tejto nepríjemnej situácií vyhli?

Zlodeji si nevyberajú práve tie miesta, ktoré máte zabezpečené!

Domov v bezpečí

Peniaze investované na zabezpečenie vášho domova proti zlodejom vám prinesú pokojnejší spánok. Kamery, čidlá, mreže na okná, bezpečnostné dvere ... Je skutočne veľmi veľa spôsobov ako ochrániť svoj majetok pred neželanými „hosťami“. Samozrejmosťou sú v prvom rade bezpečnostné dvere, ktoré svojou konštrukciou a prevedením neumožnia zlodejovi dostať sa do vnútra vášho domova. Treba však upozorniť na to, že zlodej si až v 82% prípadoch nevyberie spôsob vniknutia do domu práve prostredníctvom vchodových dverí, ale vyberie si skôr zadné terasové balkónové dvere a veľké presklenia. Aj vy ste prekvapený? Dôležitú rolu v bezpečnosti balkónových dverí či dverí na terasu má práve kovanie. Je žiaduce, aby malo viacero zavieracích bodov idúcich proti sebe. Z tohto dôvodu nehrozí nepovolené vniknutie, ba dokonca krádež. Tak ako i pri vchodových dverách, tak aj v prípade tých balkónových dverí môžete zvoliť jednobodový alebo trojbodový zámok. Vlastné zamykanie môže byť buď samostatné alebo implementované do kľučky dverí. Rodiny s malými deťmi by nemali zabudnúť na zabezpečenie otvárania dverí proti náhodnému otvorení dieťaťom. V neposlednom rade si zlodej môže na vniknutie do domu vybrať garážovú bránu, preto sa v tomto prípade doporučujezvoliť ako vstup do domu prechodové dvere, vďaka ktorým sa budete cítiť maximálne v bezpečí. Tak čo poviete, aj pre vás je bezpečnosť na prvom mieste?

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...