19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Aké posuvnésystémy? PSK alebo HST ?

PSK alebo HST ?
09/11/2015

Sklopno-posuvné dvere PSK

Sklopno posuvný systém balkónových dverí je cenovo najdostupnejšie riešenie posuvných systémov. V prípade ak je kľučka otočená horizontálne, dvere zostávajú v polohe vyklopenia bez možnosti posúvania. Ak je kľučka vo vertikálnej polohe, tak sa dvere posúvajú. Posuvný systém PSK umožňuje kľučku len z interiérovej strany. Možnosť výroby z viacerých kusov a následného spájania. Pri odsunutom krídle ostáva prah. 

Sklopno posuvný systém PSK

Zdvižno-posuvné dvere HST

Exkluzívne riešenie pre náročných, alebo zdvižno posuvné dvere (hebeschiebe türen). Umožňujú bezbariérové oddelenie terasy, zimnej záhrady s obytným priestorom. Dvere typu HST dodávajú nový rozmer dizajnu pre Váš domov, keďže sa vyznačujú dokonalým kontaktom s prostredím. Sú vhodné do rodín s detmi, alebo pre ľúdí so zdravotným postihnutím, napríklad pre vozičkárov z dvôvodu bezprahového riešenia. Výhodou je v neposlednom rade aj ultraľahké manipulovanie kľučou a posúvaným krídlom, naďalej možnosť výroby extra veľkých krídiel. Inovatývnym systémovým riešením profilov dverí HST sa dostáva interiér s exteriérom do jednej línie. Posuvný systém HST je možný vyrobiť aj s obojstrannou uzamykateľnou kľučkou. HST sa vyrába z jedného kusu, maximálna šírka je 6500mm (náročná doprava).

Zdvižno posuvný systém HST    

Zdvižno posuvný systém HST - znázornenie posúvania

Kľučka a bezbariérový prechod

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...