19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Dom z ytongu azvuková izolácia

Dom z ytongu a zvuková izolácia
10/07/2016

Staviam dom z ytongu a chcem zvukoizolačné okná i dvere

Pasívne domy pozná každý z nás. Ide o nízkoenergetické domy, ktoré sú charakteristické nízkou spotrebou energie na vykurovanie. V súčasnosti je dostupný špeciálny systém, ktorý umožňuje jeho rýchlu, presnú ale i lacnú výstavbu. Životnosť je vysoká, čo už v podstate ocenilo množstvo spokojných klientov. Ide o dom, ktorý je vyrobený zo stavebného systému Ytongu. Tento systém sa môže pochváliť vysokou bezpečnosťou, účinnosťou i trvanlivosťou.

Bezhlukové prostredie a pokoj je na nezaplatenie.

Zabudnite na hluk z veľkomesta!

Pokiaľ aj vy staviate dom z Ytongu, je ideálne siahnuť po zvukoizolačných oknách a dverách. Treba uznať, že v dnešnej dobe je hluk naozaj všade vôkol nás. Či už ide o hluk, ktorý spôsobujú autá, vlaky či všeobecne ruch z mesta, nie je to vôbec príjemné a obzvlášť vtedy, ak máte malé deti. Z tohto dôvodu je najlepším riešením siahnuť po protihlukových oknách a dverách, ktoré vás zbavia týchto nepríjemných problémov. Zvuková izolácia okien a dverí sa vyjadruje hodnotou - indexom vzduchovej nepriezvučnosti Rw. Všeobecne platí, že čím je táto hodnota vyššia, tým je zvuková izolácia lepšia. Štandardom je 32 db, no pokojne môžete siahnuť i po 43 až 45 db, čo je už omnoho vyššia trieda zvukovej izolácie. Netreba robiť chyby, ktorých sa dopustili už mnohí zákazníci a to najmä v prípade, že bývate pri frekventovanej ceste. Mnohí klienti už dva týždne po montáži oľutovali svoje rozhodnutie nedať si zvukovoizolačné okná i dvere a ihneď zavolali firmu Inter-okno, ktorá prišla sklá vymeniť, a to vrátane ostatných izieb. Až vtedy pocítili ten extrémny rozdiel! Základom je teda vybrať si takú spoločnosť, ktorá bude ochotná vyhovieť všetkým vašim požiadavkám a v prípade akýchkoľvek nezrovnalostí prísť priamo ku vám domov a pomôcť vyriešiť váš problém. Nezabudnite sa pred nákupom poradiť s odborníkmi, ktorí už vďaka dlhoročnej praxe vedia, čo bude pre vás a vašu domácnosť najlepšie.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...