19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vmaličkostiach je detail

V maličkostiach je detail
13/10/2016

Detail nie je maličkosť!

Ak chcete aj vy pre svoj dom či byt len a len to najlepšie, musíte výberu jednotlivých komponentov, zariadenia či doplnkov venovať dostatok pozornosti. Výnimkou nie sú ani také dvere alebo okná, ktoré hrajú významnú rolu v každej domácnosti! Prvé, čo by vás malo zaujímať, sú predovšetkým izolačné schopnosti daného okna, bezpečnosť dverí, ale taktiež samotná konštrukcia. Pri výbere sa nenechajte uspokojiť len s akousi „alternatívou nižšej triedy“, ale naopak – buďte náročný! Všímajte si každú vlastnosť, parameter a aj ten najmenší detail. Kvalitné okná aj dvere by vám mali vydržať pokojne aj do konca života, tak prečo nekúpiť niečo, s čím budete skutočne spokojný?

Moderný dom v lese s garážou.

Pri výbere okien i dverí buďte náročný! Nič nenechávajte na náhodu.

Izolačné vlastnosti okien vám pomôžu rozpoznať kvalitu nielen plastových, ale všeobecne všetkých typov okien a najmä to, či sú pre vás a vaše bývanie vhodné. Pokiaľ budú mať vami vybrané okná naozaj výborné izolačné vlastnosti, zamedzíte tak únikom tepla a ušetríte financie za vykurovanie. To oceníte najmä v chladných mesiacoch, ktoré sa pomaly, ale isto blížia. Bezpečnosť je taktiež mimoriadne dôležitá, no veľa krát podceňovaná. Z mnohých štatistík vyplýva, že vďaka prvotriednemu okennému kovaniu a zabezpečovacej technike, je každý druhý pokus o vlúpanie neúspešný! Aj v tomto prípade platí, že je nesmierne dôležité všímať si každý jeden detail, pričom je veľa krát vhodné siahnuť po bezpečnostných poistkách či iných ochranných komponentov na okná i dvere. Nič nenechávajte na náhodu! Vyberte si vhodného predajcu, ktorý vám odpovie na akúkoľvek vašu otázku a bez problémov uskutoční zákazku presne podľa vašich predstáv! Niet nad lepší pocit, ako byť v bezpečí, a to za každých okolností.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...