19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vaše dvere olevel vyššie!

Vaše dvere o level vyššie!
05/11/2016

Madlo zvonka

Ak ste sa rozhodli pre kúpu nových vchodových dverí, určite budete zvažovať vhodný typ materiálu, farbu či aj konečnú cenu. Súčasťou takýchto dverí je pochopiteľne aj dverná kľučka, resp. madlo. Madlo sa môže pochváliť svojim elegantným a nadčasovým vzhľadom, pričom je možné ho namontovať na dvere sklenené, drevené, hliníkové či kovové.  Vyrába sa z ocele, ktorá sa vyznačuje svojou stabilitou a nádherným dizajnom! Pri výbere madla by ste si mali dať naozaj záležať, keďže ide o akýsi vstup do domu a reprezentuje vás navonok.  Madlá však nemusia byť súčasťou len vchodových dverí, ale pokojne aj dverí interiérových – do kúpeľne, na balkón či kancelárie.

Extramoderný dom s hliníkovými oknami.

Jednoduchá údržba, vysoká životnosť, prijateľná cena a nádherný dizajn

Madlá rozdeľujeme na kolmé, ktoré sa montujú na plochu dvernej výplne a madlá, ktoré sú dostupné vo vyosenej variante, čiže sa dajú montovať na krídlo dverí. Momentálnym trendom je montáž madla z vonkajšej strany, čo vyzerá nielen honosne, ale skutočne elegantne!

Je to okrem iného aj praktické, čiže obsluha dverí je omnoho jednoduchšia. V súčasnosti nájdete na trhu širokú ponuku madiel rôznych tvarov, veľkostí či prevedení. Ich cena je vcelku prijateľná, no základom je výber spoľahlivého predajcu, ktorý vám pomôže s výberom! Treba si uvedomiť, že „nie je madlo ako madlo“, keďže každé je určené do inej miestnosti, prípadne na iný typ dverí. Ak chcete premeniť vaše obyčajné vchodové dvere o level vyššie, určite aj vy porozmýšľajte nad variantom, kedy bude madlo umiestnené z vonkajšej strany. Môžete si byť istý, že aj tie najfádnejšie dvere budú vyzerať úplne inak! Údržba madla je veľmi jednoduchá a prakticky aj rýchla, životnosť je veľmi vysoká, čiže pri správnej starostlivosti sa nemusíte báť prípadného opotrebenia.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...