19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vnútornéroletky ako trend

Vnútorné roletky ako trend
24/08/2016

Vnútorné roletky sa postupne, ale isto stávajú neodmysliteľnou súčasťou každého moderného interiéru. Vybrať si môžete z viacerých farebných variácií, štýlov či druhov látok, ktoré okrem svojej základnej funkcie dokážu nádherne doplniť a oživiť váš domov. Či už ide o dom, kanceláriu alebo verejné priestory, vnútorné roletky sú mimoriadnym trendom, ktorý si už obľúbilo množstvo ľudí.

Nulová hlučnosť, maximálne bezpečie

Vnútorné roletky sú vhodné pre všetky typy okien, avšak s výnimkou tých strešných. Roletky majú schopnosť odrážať slnečné žiarenie, pričom vďaka tým vnútorným môžete docieliť až stopercentné zatienenie. To môže byť obrovskou výhodou pre niekoho, kto potrebuje spať počas dňa, no v mnohých prípadoch aj pre rodiny s malými deťmi. Dokonca v zime dokážu zabrániť chladnému prúdeniu vzduchu, čiže vy si tak môžete udržať teplo v miestnosti počas celého dňa!  Ďalším kritériom, na ktoré netreba pri výbere zabúdať je hlučnosť roliet. Pokiaľ bývate na mieste, kde je neustále veterno, určite siahnite po vnútorných roletách. Všetky súčasti tejto roletky sú tak tesne pri sebe, že do seba nenarážajú a tým pádom nespôsobujú nepríjemný zvuk, ktorý by vás rušil. Výhodou je teda minimálna, ba dokonca žiadna hlučnosť, čo opäť môžete oceniť v každom ročnom období.

Extra moderná novostavba.

Ďalším plusom je výborná bezpečnosť. Vnútorné rolety s motorovým pohonom držia lamelový „pancier“ na mieste, čiže v žiadnom prípade nedôjde k zdvihnutiu lamelou. Zlodeji sa nemajú ako dostať dovnútra vášho domu či bytu, keďže im to tieto rolety nedovolia. V neposlednom rade treba pripomenúť, že vnútorné roletky sú skvelým doplnkom, ktorý dokáže oživiť každú miestnosť. Netreba sa báť i výraznejších farieb, ktoré môžu v kombinácií s jednoduchým nábytkom či neutrálnymi stenami vyzerať nadčasovým dojmom.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...