19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Roleta predvchodové dvere?

Roleta pred vchodové dvere?
28/06/2016

Vonkajšia hliníková roleta pred vchodové dvere?

Rolety sú veľmi praktickým doplnkom mnohých domov, ktoré sa využívajú predovšetkým v letných a horúcich mesiacoch. Inštalujú sa z vonkajšej strany okien, resp. dverí a dokonale dokážu zatieniť váš interiér. Zatienenie miestnosti je teda jednou z najväčších výhod, čo oceníte najmä v tomto ročnom období, kedy má občas človek toho slniečka "vyše hlavy". Pokiaľ však netúžite zatieniť celú miestnosť, ale chrániť sa skôr pred slnkom a slnečným žiarením, postačia vám práve spomínané vonkajšie rolety, ktoré si môžete nastaviť už podľa vášho uváženia a potreby.

S minimálnym štýlom nič nepokazíte.

Hliníkové rolety? Jednoznačne áno!

Medzi hlavné prednosti hliníkových roliet patria tepelno-izolačné vlastnosti. Jednotlivé lamely roliet sú vyplnené špeciálnou polyuretánovou penou, ktorá chráni vašu domácnosť počas celého dňa pred vysokou teplotou. Taktiež zabraňuje úniku tepla z miestnosti, čo môžete oceniť najmä počas chladných dní, dokonca i v zime. Vonkajšie rolety dodávajú nielen väčšiu tepelnú izoláciu dverám, no tiež poskytujú maximálny pocit bezpečia! Rolety okrem iného vytvárajú súlad s exteriérom a oknami, takže sú i veľmi pekným doplnkom, ktorý dokáže upútať pozornosť už na prvý pohľad. Ďalšou súčasťou sú i rozširovacie profily, ktoré sa umiestňujú nad aj z bokov vchodových dverí. V neposlednom rade netreba zabúdať ani na špeciálnu zníženú dvernú kľúčku pod roletu, ktorá umožní jednoduchšiu manipuláciu. Vonkajšie rolety sú ideálnym pomocníkom nielen do domov, ale i nemocníc, kancelárií či barov. Doprajte si vytúžený chládok a príjemné zatienenie po celom dni, a to takýmto jednoduchým spôsobom! Nepotrebujete dokonca ani klimatizáciu, keďže rolety dokážu v miestnosti udržať skutočne príjemný vzduch. Siahnite predovšetkým po kvalite, aby vám vydržali i niekoľko rokov!

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...