19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Cena nie je len číslo - máoveľa väčšiu hodnotu!

Cena nie je len číslo - má oveľa väčšiu hodnotu!
01/07/2018

Siahnite po prvotriednych oknách!

Zatiaľ, čo staré netesné okná boli s pôvodnou nezateplenou stenou v súlade, dnešné okná odpovedajú zatepleným stenám, kedy nedochádza k porušeniu rovnováhy. Aby ste sa tomu vyhli, okrem iného je dôležité siahnuť po prvotriednych oknách, ktoré splnia vaše nároky i očakávania, čím koniec koncov zvýšite cenu vašej nehnuteľnosti.

Moderné novostavby

Spôsobujú vám okná komplikácie?

Dôvodom môže byť zlá kvalita! Niekedy sa však stáva, že aj „čerstvo“ namontované okná sa skrútia už po prvom roku, okenné krídla sa uvoľnia, nejdú poriadne otvoriť či zatvoriť. Jednou z príčin môže byť práve nesprávna kvalita okien, zvlášť lacné plastové okná nemajú dostatočne silnú vnútornú oceľovú výstuž a tá sa vplyvom teplotných rozdielov zdeformuje.

Pamätajte, že cena okien hovorí o ich kvalite!

A to neplatí len v prípade okien, ale akýchkoľvek iných produktov, veď ak je niečo drahšie, zväčša kvôli tomu, že je to i kvalitnejšie, no nie? Tým netvrdíme, že drahé veci sú automaticky aj tie najkvalitnejšie, veľa krát totiž i lacnejšie kúsky disponujú prvotriednou kvalitou, aj keď treba byť mimoriadne obozretný. Okno má v prvom rade tesniť, prepúšťať svetlo do interiéru a chrániť nás pred hlukom z okolia -  a to dokáže len kvalitné okno od renomovaného výrobcu, v prípade ktorého máte istotu, že vám nepredá „rárohu“, ktorá by o rok či dva začala prepúšťať teplo či nedostatočne zvukovo izolovať. Investujte aj vy do drahších okien, ktoré sa vám však odvďačia a svoje funkcie si budú plniť i niekoľko desiatok rokov!

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...