19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Interiérové rolety

Interiérové rolety
23/10/2016

Nádherné farby, výborná cena.

Rolety poskytujú pre svojich užívateľov množstvo výhod, medzi ktoré patrí jednoduchá inštalácia, vysoký stupeň zatienenia, ba dokonca zníženie tepelných strát! Ide teda o ich hlavné prednosti, ktoré poskytuje práve tento druh tieniacej techniky.  Moderné typy roliet sú konštruované tak, že priestor medzi nimi a oknom je chránený proti nečistotám a údržba je prakticky bezproblémová. Dnes sa rolety využívajú nielen na zatienenie pred slnečným žiarením, elimináciu tepelných mostov či proti hluku, ale taktiež slúžia ako jedinečný interiérový doplnok, ktorý môžete svojim prevedením a farebnosťou zladiť s bytovými doplnkami, a to presne podľa vašich predstáv! Rolety sú skrátka skvelým pomocníkom a elegantným doplnkom, ktorý ocenia nielen ľudia žijúci v domoch, ale i bytoch. Poďme si teda povedať, prečo je vhodné siahnuť po tejto tieniacej technike.

Priestranná obývačka s celopresklenou stenou.

Nebojte sa experimentovať!

Niekomu sa možno zdá, že kúpa roliet je vhodná najmä v lete, kedy nám intenzívnejšie slnečné žiarenie môže znepríjemňovať každodenné činnosti. Možno vás prekvapíme, no i počas chladnejších mesiacov, ktoré sú pomaly, ale isto za dverami, je vhodné porozmýšľať o kúpe roliet. Ako už bolo v úvode spomenuté, obmedzujú tepelné straty predovšetkým v nočných hodinách, čiže aj vďaka roletám môžete ušetriť náklady za vykurovanie. Sú vyrobené zo špeciálneho tepelného materiálu. V skratke – rolety znižujú tepelné straty tým, že odrážajú tepelné sálanie späť do miestnosti a do istej miery obmedzujú prúdenie vzduchu v blízkosti okna. Mnoho ľudí siaha po vnútorných roletách kvôli ich nadčasovému vzhľadu či priaznivej cene, keďže dokážu nádherne oživiť i ten najjednoduchší interiér. Na výber máte z viacerých farieb ako je béžová, tmavohnedá, čierna či šedá. Pokojne však môžete skúsiť i niečo extravagantnejšie a „odviazať sa“. Skúste napríklad červenú, kráľovskú modrú, ba dokonca žltú farbu, ktorá nádherne vynikne s doplnkami prirodzených zemitých odtieňov.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...