19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Čo je to garážovábrána a na čo slúži?

Čo je to garážová brána a na čo slúži?
08/02/2019

Garážová brána je súčasťou každej uzatvorenej garáže. Sekcionálne garážové brány patria medzi veľmi obľúbené typy najmä kvôli svojim výhodným vlastnostiam, ako je pohodlné a ekonomické uzatváranie priestoru. Okrem toho je ich výhodou aj cena, ktorá je dostupná naozaj pre každého.

Oceníte najmä dlhú životnosť, pretože tento druh brán vydrží dlhé roky bez toho, aby ste sa o ne museli priveľmi starať. Disponujú vysokou úrovňou bezpečnosti, a môžete si byť istí, že táto garážová brána vás dokonale ochráni. Súčasťou vybavenia je aj ochrana proti pricviknutiu prstov, ktorú oceníte nielen vy, ale aj mladší členovia vašej rodiny. Vďaka výborným tepelno-izolačným vlastnostiam bude váš garážový priestor v bezpečí pred vonkajšími vplyvmi a nepríjemným počasím. Na výber máte nielen manuálne, ale aj automatické otváranie brány, ktoré vám prinesie ešte väčší komfort. Keďže sú tieto brány po celom obvode opatrené gumovým tesnením, môžete si byť istí, že cez ne neprejde žiaden nepozvaný tvor. Pri otvorení brány sa uvoľní celý priestor a vy tak získate celú šírku otvoru garáže.

Kvalitné materiály

Panel brány je vyrobený z tepelno-izolovaných sekcií, ktoré dotvárajú dokonalú architektúru celého domu podľa vašich predstáv. Každý jeden panel je z oboch strán natiahnutý oceľovým plášťom, zinkovými plechmi a polyesterom. Taktiež je každý panel vyplnený bezfreónovou polyuretánovou penou, ktorá zaručuje dobrú izoláciu. To, aký dizajn a farebné prevedenie brány si vyberiete je len na vás. Všetko záleží od vašich požiadaviek a predstavivosti.

Druhy garážových brán

Spomedzi garážových brán si môžete vybrať z niekoľkých typov:

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...