19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vchodové dvere sú jedným znajvyraznejších prvkov domu

Dvere sú jedným z ...
18/06/2016

Najlacnejšie dvere, kľučka hore.

Dvere sú jedným z najvýraznejších prvkov každého interiéru domu. Aj z tohto dôvodu je výber dverí (interiérových i vchodových) nesmierne dôležitým rozhodnutím, ktoré ovplyvní finálny vzhľad vášho bývania. Pri výbere je dôležité myslieť na rôzne parametre ako je materiál, samotné prevedenie, farba a pochopiteľne i cena. Je však dobré siahnuť po dverách za nízku cenu?

Kvalitné vchodové dvere s vysokou životnosťou.

Nešetrite na dverách!

V dnešnej dobe máme na trhu množstvo rôznych kľučiek, dverí či dverného kovania. Ak ste sa rozhodli na dverách ušetriť, výrobcovia v prípade lacných dverí využívajú menej kvalitné, teda lacné dverné kovanie. Pokiaľ je kovanie do dverí nekvalitné, stráca svoju odolnosť voči vplyvom počasia, oteru či rôznemu mechanickému poškodeniu. Kovanie sa využíva pri interiérových i vchodových dverách, a práve z tohto dôvodu sa neoplatí na dverách šetriť. Ďalším kritériom pre lacnejší typ dverí je použitie okenného rámu a tzv. úzke krídlo. V tomto prípade však strácajú svoju statiku a použité výstuhy v týchto dverách sú určené pre okenné profilové systémy. Práve preto je skutočne lepšie investovať do kvality a nie po lacnejších variantoch, ktoré výrobcovia jednoznačne nedoporučujú. Ďalším faktom, ktorý by mali zvážiť najmä starší ľudia a tí, ktorí trpia reumatizmom, sú dvere s „kľučkou hore“. Ide prakticky o neuzamykateľné dvere, ktoré je možné zamknúť potiahnutím kľučky smerom nahor. Jednoduché, však?

Ak zákazník trvá na lacnejšom type dverí, firma Inter-okno odmieta predať dvere aj z hľadiska častého nastavovania skrutiek kovania. Dvere sa priemerne otvoria/zatvoria pri klasickej 3 až 4 člennej rodine za rok až neuveriteľných 20 000 krát! Preto je dôležité pri výbere zvážiť nielen cenu, ale i kovanie či funkčné vlastnosti, lebo životnosť dverí by mala byť naozaj vysoká.

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...