19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Odvoz a likvidáciastarých okien?

Odvoz a likvidácia starých okien?
02/06/2016

Čo obsahuje odvoz a likvidácia starých okien?

Kúpili ste si nové, vysnívané okná, no neviete, čo spraviť s tými starými? Našťastie už v dnešnej dobe existuje niekoľko rozumných riešení a jedným z nich je práve odvoz a likvidácia, čo väčšinou zabezpečí spoločnosť, od ktorej ste si nové okná zakúpili. Ideálne je, keď je táto služba za minimálny poplatok. Dodávateľ vašich nových okien nemusí ponúknuť túto službu však ihneď, preto sa ho na to nezabudnite spýtať a informovať sa o tejto službe.

Likvidácia je dôležitá!

Recyklácia starých okien alebo použitého materiálu nie je vôbec zbytočná. V prvom rade sa skúsení pracovníci zamerajú na všetok odpad, ktorý vznikol pri stavebných prácach. Potom stavebná spoločnosť zaistí odvoz starých či použitých okien alebo dverí a následne ich zavezie na firemné smetisko alebo skládku odpadov. Na tomto mieste sú všetky odpady dôkladne triedené a spracované, čo bližšie upravuje i naša legislatíva. Staré okenné rámy, kovové časti či rôzne iné materiály sa povyberajú, likvidujú a celý tento proces prebieha s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Pokiaľ ide o odvoz a likvidáciu okien väčších budov ako sú školy, úrady či nemocnice, v tomto prípade sa môžu poskytnúť kontajnery, kde budú okná a dvere zhromaždené a následne zlikvidované. Veľa materiálov ako je sklo, umelá hmota či kov sú recyklované. Ide o odpady, ktoré spoločnosť získala pri triedení.

INTER-OKNO myslí aj na prírodu!

Chráňte naše životné prostredie

Je nevyhnutné, aby ste si uvedomili, že odložiť odpad ako sú dvere, okná či rôzne iné materiály na akékoľvek miesto pred vašim domom či panelákom, je nezodpovedné. Zverte sa odbornému tímu skúsených pracovníkov, ktorí všetky potrebné náležitosti spravia za vás! Nepodceňujte túto skutočnosť a nechajte prírodu žiť! Veď aj tak je už dosť znečistená, nemyslíte?

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...