19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plastové okná sústále najlacnejšie

Plastové okná sú stále najlacnejšie
22/03/2019

Plastové okná sú stále najlacnejšie a preto nemajú na trhu konkurenciu 

 

Plastové okná alebo hliníkové sú súčasťou každého domu, bytu alebo obchodného priestoru. Ide o otvor v stene budovy, bez ktorého by stavba nemala zmysel, nakoľko by nemala žiadny prísun vzduchu a ani svetla. Ich veľkou výhodou oproti dverám je, že ich v jednom priestore môžeme mať niekoľko. Sami pritom rozhodujeme, ktoré z nich bude otvorené a ktoré bude slúžiť len ako prechod pre slnečné lúče. Materiál, z ktorého je okno vyrobené môže byť rôzneho druhu ako napríklad drevo, plast, oceľ alebo hliník. Ak sa na to pozrieme z pohľadu obľúbenosti, môžeme jednoznačne povedať, že ľudia stále vo veľkom siahajú po plastových oknách.

Cena pri plastových oknách zvíťazí bez kompromisov

Plastové okná hlavne z pohľadu ceny, ale ani iných parametrov nemajú konkurenciu a právom ich môžeme označiť za jednotku na trhu. Dôvodom, prečo sú u ľudí také obľúbené je nielen ich funkčnosť, ale najmä atraktívna cena, ktorá je oproti iným materiálom omnoho nižšia. Keďže kúpa nových plastových okien predstavuje menšiu finančnú záťaž je jasné, že ľudia prihliadajú aj na tento fakt a cena je často rozhodujúca. Nie sú to však len nízke náklady, ktoré robia plastové okná výnimočnými. Ich výhodou je taktiež možnosť voľby rôznych profilov a to napríklad hranatých alebo oblých. Z pohľadu izolácie si vie zákazník taktiež vybrať presne to čo potrebuje, nakoľko má na výber dvojsklo alebo trojsklo. Z praktického hľadiska ide o počet skiel v okne, ktoré nielen udržujú teplo. V prípade zlého výberu alebo podcenenia môžete mať s oknami problémy, ktoré určite nepotrebujete. Pred kúpou si preto treba rozmyslieť, čo všetko od okien požadujete a očakávate, hlavne aké energetické vlastnosti očakávate.

Cenovo dostupné plastové okná, za prijateľné ceny 

Na druhej strane sú však okná z plastového profilu stále cenovo najdostupnejšie. Vďaka rôznym dizajnom a prevedeniam dokážu byť aj okná z pvc materiálu elegantné a kráčať s dobou . Plastové okná dokážu vďaka širokému výberu farebných dekorov, ale aj kvalitnému technickému prevedeniu uspokojiť potreby zákazníka. Plastové okná za veľmi prijateľné ceny si tak môžete zaobstarať komfortné bývanie. Vhodné sú na použitie nielen v klasických murovaných, ale aj nízkoenergetických domoch. Vďaka ich energetickej úspornosti majú plastové okná celkom prijateľné parametre.

Plastové okná vydržia niekoľko rokov 

Čo sa týka výberu plastového okna z pohľadu farby a veľkosti, všetko si dokážete dokonale prispôsobiť vašim potrebám. Dokonca aj otváranie okien z plastového profilu disponuje viacerými možnosťami. Záleží len od toho, či si vyberiete jednokrídlové, dvojkrídlové alebo viackrídlové, ktoré disponujú možnosťou zatvoriť a otvoriť a sklopiť podľa potreby len vybranú časť. Vďaka týmto možnostiam sú plastové okná dokonale funkčné a prispôsobivé vašim potrebám. Keďže disponujú kvalitným technickým prevedením, plast vám vydrží niekoľko rokov, v niektorých prípadoch aj po celý život. Údržba o ne taktiež nie je náročná, čo poteší nejednu ženu v domácnosti. Stačí ich pretrieť mokrou handrou a odstrániť nečistoty, ktoré sa na plast a sklo dostávajú vonkajšími vplyvmi počasia.

Najkvalitnejšie plastové okná sú predsa "hliníkové"

Hoci sú plastové okná z pohľadu ceny najatraktívnejšie, pri výbere by ste mali dbať viac na kvalitu plastu ako na cenu. V konečnom dôsledku sa vám šetrenie na oknách môže vypomstiť, preto si nevyberajte to najlacnejšie, ale skôr najkvalitnejšie, čo trh ponúka. Samozrejme ak hľadáte tie najkvalitnejšie plastové okná , určite máte záujem o hliníkové, ktoré prinášajú nespočetne veľa výhod, ako napríklad výroba nadrozmerných okien a dverí, ktoré funkčnosťou a stabilitou v okennodverných systémov kvalitovo na vysokej úrovni.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...