19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Plastové okná za rozumnúcenu pre komfortné bývanie

Plastové okná za rozumnú cenu pre komfortné bývanie
19/06/2020

Plastové okná patria medzi najobľúbenejšie pri výmene okien aj kvôli výhodnej cene. Mnohých už presvedčili o svojich kvalitách, vďaka ktorým sa investícia do nich celkom iste vyplatí. Nové technológie umožnili kompatibilitu plastových okien s rodinnými domami, bytmi alebo kancelárskymi budovami, na výber máte rôzne tvary a farebné prevedenia. Práve kvôli širokým možnostiam ich výroby plastové okná už dávno nepatria len do novostavieb. Svoje miesto si našli aj pri prestavbe starších domov. Výpočet ich skvelých vlastností je priam nekonečný. Skúsme sa spoločne pozrieť na najväčšie prednosti plastových okien. 

Trvanlivosť vašej investície do plastových okien

Pri výbere kvalitných plastových okien nie je potrebné hľadieť len na cenu. Kúpa takýchto okien je skvelým rozhodnutím hlavne kvôli ich dlhej životnosti a stálosti. Plast sa v súčasnosti vyskytuje takmer v každej sfére života. Nie je sa čomu diviť, keďže ide o materiál, ktorý je veľmi odolný. Nemusíte sa báť, že by bol časom degradovaný poveternostnými vplyvmi. Plastové okná sú tvarovo i farebné stále. To všetky bez špeciálnej údržby alebo dodatočných investícií. Navyše si sami pri prieskume trhu môžete overiť, že ide o najlacnejší typ okien.

Návratnosť vašej investície do plastových okien

V rodinnom rozpočte veľkú časť peňazí zhltnú náklady na vykurovanie. Plastové okná vám ich pomôžu značne znížiť. Majú totiž naozaj skvelé izolačné vlastnosti. Zabraňujú úniku tepla z miestností a vy tým pádom nemusíte toľko kúriť. Plastové okná zároveň neumožňujú studenému vzduchu preniknúť do vášho príbytku. Poslúžia vám dobre aj v letnom období. Ak si miestnosť vychladíte klimatizáciou, plastové okná udržia stabilnú teplotu priestoru. Prirátajte si k tomu ich dlhú životnosť, okolo 25 až 30 rokov, a iste aj u vás plastové okná zvíťazia na plnej čiare.

Veľké plus vašej investície do plastových okien

Ešte stále nie ste presvedčení o kúpe plastových okien? Celkom iste však máte radi pohodu a pokoj po príchode domov z práce. Vo veľkom meste to môže byť problém. Neustále rušivé zvuky z ulice vedia znepríjemniť chvíle relaxu. To sa vám s plastovými oknami nemôže stať. Okrem tepelnej izolácie majú plastové okná aj vysokú schopnosť izolácie zvuku. Pre alergikov máme taktiež skvelú správu. Plastové okná vedia značne zamedziť prenikaniu prachu do domu vďaka vysokým tesniacim štandardom. Navyše si môžete vybrať z rôznych farebných prevedení okien. Klasická biela je čoraz viacej vytláčaná imitáciami ušľachtilých materiálov alebo metalickými farbami. Ekonomickosť, praktickosť a variabilita plastových okien je nepopierateľným faktom. Rýchle dodanie a jednoduchá montáž sú pri plastových oknách samozrejmosťou.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...