19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Prečo právehliníková fasáda?

Prečo práve hliníková fasáda?
30/11/2018

Na trhu dnes nájdeme množstvo fasádnych systémov, ktoré sa od seba odlišujú mnohými vlastnosťami, avšak jedno majú spoločné – prekryť vonkajšie steny budov. Ak hľadáte kvalitné prevedenie fasádneho systému s vysokou životnosťou, v tom prípade by ste mali porozmýšľať o hliníkovej fasáde. Pýtate sa, prečo zvoliť práve materiál, akým je hliník? Aké výhody poskytuje? Je dobré poradiť sa s odborníkom?

Prečo hliník?

V čom je hliník lepší? Hliník je v stavebníctve mimoriadne obľúbený, a to vďaka jeho vynikajúcim vlastnostiam i nadčasovosti. Ak preferujete funkčnosť a jednoduchosť, hliníková fasáda je presne to, čo splní vaše očakávania. Nikto predsa nechce myslieť na opravy či servis, tak prečo nezvoliť to najlepšie, čo trh ponúka?

Moderný materiál

Hliník sa vyznačuje svojou mimoriadnou ľahkosťou, vďaka čomu nezaťažuje statiku budov. Je nadštandardný, kvalitný, bezúdržbový a žiaruvzdorný, čiže poskytuje celý rad výhod, ktoré neprekoná žiadny iný materiál. Hliníkové fasády tak umožňujú budove dýchať, čiže zabezpečujú prirodzenú ventiláciu vzduchu, vďaka čomu je zaistená i vysoká životnosť. Okrem toho sa vyznačujú originálnym vzhľadom, takže ak si zakladáte i na tých najmenších detailoch, hliníkové fasády vás rozhodne nesklamú.

Ochrana budovy pred vlhkosťou

Hliníková fasáda ochráni váš dom pred prenikaním vlhkosti, no okrem toho výrazne uľahčuje vyparovanie z nosných stien. Dochádza teda k neustálej cirkulácii vzduchu medzi obkladmi a nosnou stenou a ak by predsa vznikli nejaké tie kvapky, v medzerách sa okamžite vysušia. Hliníkové obklady sú odolné voči tepelnému rozpínaniu, čiže tento systém dokáže absorbovať tepelné deformácie, čo sa o iných typoch systémov povedať, žiaľ, nedá. Okrem už zmienených pozitív treba zmieniť aj to, že, hliníková fasáda je výborným tepelným i zvukovým izolantom.

Nechajte si poradiť

Ktorá fasáda by bola pre vás, a teda váš dom najvhodnejšia? Neváhajte a kontaktujte odborníka, ktorý vám pomôže s výberom. Spoločne s vami nájde riešenie, ktoré bude vyhovovať vašim očakávaniam. Nič nenechávajte na náhodu a neurobte unáhlené rozhodnutia, ktoré by ste skôr či neskôr mohli oľutovať. Uvedomte si, že ide o celoživotnú investíciu, tak prečo neinvestovať do kvalitnej hliníkovej fasády, ktorá nemá na trhu konkurenciu?

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...