19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Rozhodli ste sa pre montážokien a dverí svojpomocne?

Rozhodli ste sa pre
19/10/2016

Montáž okien a dverí svojpomocne?

Objednali ste si do vášho domu nové posuvné dvere a okná, pričom ste sa rozhodli, že sa vám nechce investovať ďalšie peniaze do špecializovanej firmy, ktorá vám ich nainštaluje? V tomto prípade sa môžete pokúsiť si ich nainštalovať svojpomocne, no dôležité je, aby ste boli zručný a mali aspoň minimálne skúsenosti s niečím podobným.

Je lepšie si za montáž odborníkmi priplatiť?

Inštalácia nových vchodových dverí nie je samozrejme nič jednoduché, keďže si táto činnosť vyžaduje aspoň nejaké remeselné skúsenosti a dobrú zručnosť. Pokiaľ ste šikovný kutil, nebude to možno pre vás žiadny problém. Ak si však nie ste so svojimi schopnosťami až tak istý, radšej prácu nechajte na odborníkov! Na trhu je dnes samozrejme dostatok firiem s odbornými pracovníkmi, ktoré montáž ponúkajú.

Rodinný dom a biele rolety.

Stačí totiž jedna malá chyba a medzi dvermi a zárubňami sa vám objavia nerovnomerné medzery, v horšom prípade sa vám dvere nebudú môcť otvárať. Aby ste mohli posuvné dvere či okná správne nainštalovať, mali by ste sa o detaily zaujímať už pri ich výbere. Niektorí výrobcovia majú totiž službu započítanú už v cene, u iných je možnosť si za ňu priplatiť. Kto iný, než výrobca, by si mal s montážou poradiť lepšie? Ak ste sa predsa len rozhodli pre montáž svojpomocne, pamätajte si na jedno základné pravidlo!

Dajte pozor na zadanie správnych rozmerov okien i dverí

Ak si objednáte dvere či okná bez montáže, dáte si vyrobiť produkty na výrobné rozmery a neskôr zistíte, že ste zadali zlé otvory, v tomto prípade nastáva poriadny problém! Začína sa akýsi kolotoč stavebných úprav ako je zväčšovanie otvorov, čo pochopiteľne nie je nič príjemné. Ak sa teda predsa len rozhodnete pre  montáž svojpomocne, buďte si na 100% istý, že sú zadané rozmery skutočne správne!

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...