19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

S hliníkovými oknami budevaša stavba vyzerať ako luxusné sídlo

S hliníkovými oknami bude vaša stavba vyzerať ako luxusné sídlo
16/05/2019

V čom je hliník taký dokonalý a nenahraditeľný?

Okná a dvere sú dôležitou súčasťou každej jednej stavby. Najmä pri rodinných domoch by mali byť dokonale zladené s celkovým štýlom, pretože inak budú pôsobiť rušivo a nevhodne. Mnoho ľudí sa nevie rozhodnúť, aký materiál v tomto prípade použiť. Hoci boli kedysi plastové okná samozrejmosťou, v dnešnej dobe je to úplne o inom. Zákazníci hľadajú nielen funkčnosť, ale aj kvalitu a dokonalý dizajn. Najlepším riešením sú preto hliníkové okná a dvere, ktoré splnia všetky očakávania aj tých najnáročnejších spotrebiteľov.

Hliníkové okná s dokonalým dizajnom 

Hliníkové okná sú funkčné, odolné a najmä dlho vydržia. Spoľahnúť sa na ne môžete aj dlhé desaťročia, no v niektorých prípadoch vám vydržia aj po celý život. Dôvodom je jeho odolnosť voči poveternostným podmienkam, ale aj mechanickým vplyvom, kedy sa hliník len tak ľahko nepoškodí. Zákazníci si ich vyberajú kvôli ich dokonalému dizajnu, ktorý sa hodí do každého moderného domu. Ak si hliníkové okná vyberiete, dodajú vašej stavbe luxusný vzhľad, ale aj pocit dobre investovaných prostriedkov. Prispôsobiť sa dajú aj farbou, nakoľko na trhu dostanete rôzne farebné prevedenia, ktoré môžete skombinovať aj s vašou fasádou.

Nadrozmerné okná dodajú luxus 

Ak túžite po veľkých až nadrozmerných oknách, ktoré vám do domácnosti prinesú dostatok svetla, nad iným materiálom ako je hliník ani neuvažujte je pre Vás priam stvorený. Vďaka svojej odolnosti a nosnosti je jediný, ktorý dokáže ťažké sklá bez problémov udržať. Hliníkové profily môžu byť pritom veľmi štíhle, čím nebudú narúšať celkový estetický vzhľad v exteriéri a ani v interiéri domu. Vy si tak môžete každý deň vychutnávať dokonalý výhľad na záhradu alebo prírodu, ktorá bude priamo za vašimi oknami. Ochrancov životného prostredia poteší aj možnosť recyklácie tohto materiálu, čo je napríklad v prípade plastu veľký nedostatok. Hliníkové okná teda vykazujú nielen odolnosť, ale aj tvarovú stálosť, pretože ani po dlhých rokoch svoj tvar nezmenia. Hoci pre mnohých je ich obstarávacia cena vysoká, investícia sa vám vráti v podobne veľkej dlhoročnej spokojnosti.

Dokonalý material bez kompromisov 

Keďže majú hliníkové okná tie najlepšie vlastnosti, nie je problém vyjsť v ústrety ani rôznym architektonickým a dizajnovým výmyslom, s ktorými prichádzajú najmä dnešní mladí ľudia. Často sa stretávame s požiadavkami, ktoré sa niekedy ani nedajú zrealizovať. Ak si však vyberiete hliníkové rámy, vaše možnosti sú omnoho rozšírenejšie ako s iným materiálom. Okná z hliníka sú nielen užitočné a kvalitné, ale vašej stavbe dodajú aj luxusný vzhľad, ktorý sa bez nich dá vykúzliť len veľmi ťažko.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...