19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Sekčnágarážová brána

Sekčná garážová brána
09/07/2018

SEKČNÉ GARÁŽOVÉ BRÁNY

„TIE SPRÁVNE GARÁŽOVÉ BRÁNY PRE VÁŠ DOMOV ALEBO PODNIKANIE“

Kvalitná garážová brána je v dnešnom modernom stavebníctve bežným štandardom. Pre Váš domov alebo Vaše podnikateľské priestory Vám ponúkame garážové brány podľa Vašich individuálnych požiadaviek na zákazku, ako aj štandardizované modely za prijateľné ceny.

 

Vyberte si kvalitnú garážovú bránu od mnohých špičkových renomovaných výrobcov v rôznych farebných prevedeniach a veľkostiach. Rozmer brány je plne prispôsobený otvoru na Vašom dome, bez potreby úprav jeho rozmerov. Garantujeme Vám, že budete spokojní s našou inštaláciou brány a servisnými službami.

 

Sunshade Vám ponúka rôzne typy garážových brán, vďaka čomu máte možnosť vybrať si takú, ktorá presne splní Vaše požiadavky na vzhľad i funkčnosť. Naše garážové brány na mieru sa vyznačujú vysokou rýchlosťou otvárania a zatvárania, jemným chodom, energetickou účinnosťou a odolnosťou proti vlámaniu. Ich vysoko kvalitné konštrukcie sú dlhotrvajúce a spĺňajú všetky zákonné požiadavky. Vybrať si môžete z najrozšírenejších typov brán – sekciové (otváranie nahor alebo do strany), výklopné, rolovacie, krídlové aj priemyselné.

Brány sa dodávajú s tepelnou izoláciou, čím Vám pomôžu podstatne zlepšiť energetickú účinnosť Vášho domova, alebo bez tepelnej izolácie. Sunshade tiež ponúka a inštaluje kompletný rad automaticky otváravých garážových brán a príslušenstva pre pohodlné otváranie spoza volantu auta. Aby Vaše odchody a príchody domov boli také pohodlné a spoľahlivé, ako je to len možné.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...