19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Teplonesmie unikať

Teplo nesmie unikať
28/01/2016

Teplo nesmie unikať

Okná či veľké presklené časti fasád ako sú veľké otváracie portáli tvoria tú časť domu či bytu, kadiaľ z našich príbytkov uniká najviac tepla. Teplo z interiéru uniká prostredníctvom okien hneď niekoľkými spôsobmi. Prvým najväčším  je  únik tepla  sálaním cez sklo. Teplo prestupuje aj cez aj rám a krídlo okna a prísunom studeného vzduchu štrbinkami, netesnosťami medzi krídlom a rámom okna  Teplo môže unikať aj cez zle vyhotovenú tesniacu a pripojovaciu špáru k stavebnej konštrukcii. Naše okná sú však konštrukčne riešené tak, že samotnou konštrukčnou skladbou a precíznošťou vo výrobe v maximálnej miere eliminujeme vyššie spomínané úniky. 

Našimi oknami teplo neuniká.

Pre nízkoenergetické a ultranízkoenergetické rodinné domy ponúkame izolačné trojsklá najvyššej tepelnotechnickej kvality v ktorých je medzera medzi tabuľami skla plnená argónom či kryptónom. Pre dokonalú tesnosť rámu a krídla používame kovania od nemeckého výrobcu Roto a označením ROTO NT. Tieto kovania sú navrhnuté tak, že unesú aj zvýšenú váhu izolačných trojskiel. Iste oceníte komfortné otváranie (aj sklápanie) okna jednou kľučkou a aj možnosť nastavenia mikroventilácie tým istým kovaním a tou istou kľučkou. Kľučka môže byť navyše uzamykateľná, okno možno vybaviť detskou poistkou, aby ich vaše malé dieťa samé neotvorilo a aj dizajn kľučky môže byť dokonalým prvkom, ktorý je neprehliadnuteľný.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...