19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Veľké presklené plochy atepelné zisky v zimnom období

Nedostatok veľkých presklených okien môže zvýšiť spotrebu energie
26/03/2018

Nedostatok veľkých presklených okien môže zvýšiť spotrebu energie aj v zimnom období.

 

Cez menšie okná s dvojsklom  uniká najviac tepla a niet sa čomu čudovať. Ide o jednu z najrizikovejších častí každého domu či bytu, a práve preto je viac než dôležité venovať ich výberu náležitú pozornosť. A čo ak by ste ich výber predsa len podcenili? Verte či neverte, behom krátkej doby by vás čakala výmena, a to pochopiteľne nechce zažiť nikto z nás, veď ide o celoživotnú investíciu, tak prečo nezakúpiť veľké hliníkové presklené okná, ktoré majú okrem nadčasového vzhľadu i kopec ďalších výhod. Poďme si v krátkosti zhrnúť, prečo sú okná väčších rozmerov najvyhľadávanejšie na trhu.

Náklady za energie sa dajú ušetriť aj výberom vhodných okien. 

Trápia vás vysoké účty za vykurovanie? Verte či neverte, nie ste jediný, no ak sa zamyslíte, existuje jedno riešenie. Ak zvolíte veľké presklené okenné plochy, trebárs do obývacej miestnosti, behom krátkej doby si môžete všimnúť výrazne nižšie náklady na faktúre! Ako je to možné? Pochopiteľne, že počas zimy musíme kúriť, no treba si uvedomiť, že cez okná preniká taktiež slnečné žiarenie, ktoré následne ohrieva interiér. Čím viac slnečného žiarenia prenikne cez okná, tým vám bude teplejšie a nebudete musieť vykurovať váš byt 24 hodín denne! Vďaka tomuto riešeniu, po ktorom mimochodom siaha stále čoraz viac ľudí, získate tepelné zisky i dostatok prirodzeného svetla do jednotlivých miestností, čím sa znížia i náklady za energiu. Už aj vy tušíte, prečo sa skutočne oplatí investovať do väčších presklených okien.

Dokonalý dizajn, dokonalý koncept energie, veľké presklenia .

V neposlednom rade je to dizajnové prevedenie, čo môže i vás motivovať ku kúpe práve takýchto okien. Ide predsa o neprehliadnuteľný architektonický skvost, ktorý sa hodí predovšetkým okná do minimalistických domov a interiérov. Tak čo poviete, aj vy uprednostníte možno nevšedné, no vysokoizolačné okná väčších rozmerov, ktoré predstavujú jednu z najlepších investícií vôbec.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...