19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vonkajšie elektrické žalúziemoderná ochrana pred slnkom

Vonkajšie elektrické žalúzie moderná ochrana pred slnkom
26/03/2019

Vonkajšie elektrické žalúzie vás ochránia pred slnkom aj chladom

 

Súčasťou každého okna nie je len sklo a doplnky, bez ktorých by sme ho nedokázali používať, ale aj určitý systém tienenia. Jeho úlohou je ochrániť nás pred vonkajším počasím, vonkajšie žalúzie sú vhodným riešením do moderných stavieb. Našťastie existujú rôzne druhy tieniacich systémov, ktorých úlohou je najmä ochrana našej domácnosti pred horúčavami počas leta. Mnoho ľudí si pod týmto pojmom predstaví nielen žalúzie, ale aj rolety, ktoré sa od seba odlišujú v intezite tienenia a regulovania. Výber správneho tieniaceho systému záleží najmä na požiadavkách, čo od neho očakávate.

 

Moderné a efektívne tienenenie,regulácia na dotyk 

Vonkajšie hliníkové žalúzie ako produkt môžeme pokojne nazvať najúčinnejším tieniacim systémom súčasnosti, nakoľko na trhu nenájdeme extetrierové tienenie s regulácou. Ich obrovskou výhodou oproti konkurenčným výrobkom je, že ich dokážeme využiť nielen počas leta, ale celého roka, ktorý sprevádza počasie každého druhu,dokážate snimi regulovať prienik svetla a tepla do interieru. Vďaka svojim vlastnostiam prispievajú nielen ku komfortnému , ale aj úspornejšiemu bývaniu, ktoré požaduje čoraz viac ľudí.Vonkajšie žalúzie na elekrický pohon môžu byť ovládané na dialkové ovládanie alebo na spínač, obe riešenia majú svoje pre a proti. Kontaktujte pre viac informácií pre odborné poradenstvo.

Tienenie podľa Vás, nastavte si tieň a šetrite z rozumom

Vonkajšie žalúzie v lete vám pomôžu znížiť teplotu v domácnosti a teda vašu klimatizáciu použijete omnoho menej, v zime vás chránia pred tuhými mrazmi.Vonkajšie žalúzie sú ideálne aj do iných priestorov ako sú rodinné domy,  pričom obľúbené je ich používanie napríklad aj v obchodných priestoroch či kanceláriách.  Tienenie a dizajn skrytý v jednom produkte je riešením pre novodobé stavby.

Moderný doplnok Vás očarí svojim dizajnom a efektivitou tienenia 

Okrem spomínaných funkcií majú vonkajšie žalúzie aj iné výhody a to napríklad, že slúžia ako moderný doplnok každého domu. Samozrejme, dizajn vonkajších žalúzií treba prispôsobiť celkovému vzhľadu stavby tak, aby nepôsobili rušivo a nekazili celkový dojem. Na výber máte z mnohých farebných prevedení žalúzií, ktoré si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv.

Vonkajšie žalúzie ochrana pred pohladom 

Za zmienku stojí aj funkcia z pohľadu bezpečnosti, nakoľko vonkajšie žalúzie sú dobrým ochrancom nielen okien, ale aj domácnosti. Po ich použití k vám do domu nebude vidieť nikto, kto sa okolo domu pohybuje a vy si tak môžete byť istí, že vaše zariadenie alebo veci v dome nie sú lákadlom pre nechcených návštevníkom, ktoré by im boli podsúvané priamo pred oči.

Minimalistický dizajnové riešenia a vonkajšie žalúzie 

Pri výbere vonkajších žalúzií si treba zvážiť farebné zladenie s oknom a s fasádou.Vonkajšie žalúzie môžu byť skrité a priznané (priznané= videteľné vodiace lišty alebo aj horný box). Najlepším riešením je však rozmýšľať nad ich montážou už počas stavby domu, kedy je box so žalúziami schovaný v preklade pod fasádou a vy sa nasťahujete do vopred pripraveného otvoru ktorý bude minimalistický do detailom aj zvonku.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...