19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vyber si podľa U(w)nielen podľa U(g)

Vyber si podľa U(w) nielen podľa U(g)
22/01/2017

Vyberajte rozumom a nie peňaženkou

Je moderná doba a materiály ako plast sa už pred rokmi presadili aj u okien a dverí. Na svete vzniklo veľké množstvo firiem, ktoré tieto okná vyrábajú a ešte viac montážnych firiem, ktoré vám tieto okná objednajú, namontujú a v niektorých prípadoch aj poskytnú dlhodobý servis. Výber medzi týmito firmami je naozaj bohatý. Ako si však vybrať tú správnu, ktorá je korektná a vy sa na ňu budete môcť spoľahnúť s objednávkou v hodnote  aj niekoľko tisíc EUR?

Záleží nám na vás

Každá firma má svoje sídlo, kde vás jej zamestnanci radi uvítajú a prepočítajú vám kalkuláciu na mieru. Väčšina firiem má aj internetové stránky, kde si viete pozrieť to, čo reálne ponúkajú a s čím by vám vedeli poradiť alebo pomôcť. To už určite nie je nič výnimočné, že sa firmy prezentujú práve týmto spôsobom.

Ak sa však rozhodujete medzi viacerými kandidátmi na montáž vašich nových okien, mali by ste určite zvážiť aj iné atribúty, ako sú výzor ich priestorov a stránky.

Veľké presklenie v spálni. Nápad realizácie.

Dbajte na svoje pocity

Veľmi dôležité je, aký pocit máte z komunikácie s predávajúcim. Kvalitný predajca vám určite poskytne viac možností a nechá vám čas na to, aby ste si premysleli, čo reálne chcete. Rovnako nie je dobré, ak je na vás vyvíjaný priveľký nátlak na objednávku s prísľubom extra výhodnej akciovej ceny, ktorá je však časovo alebo množstevne obmedzená. V tomto prípade by ste jednoducho mohli dostať nekvalitné okná,  za ktoré ste namiesto akciovej ceny zaplatili priveľa.

Čo je však najlepšou ukážkou kvality firmy? Je to jej reálna práca. Ak má firma dostatok spokojných zákazníkov, určite sa nimi rada pochváli. Skúste si od firmy vypýtať referenciu, iste vám ich bez problémov poskytne. Niekedy máte pri daných referenciách aj kontakt. Skúste sa ísť pozrieť na prácu firmy a ak sa vám zapáči, tak nie je nad čím rozmýšľať. 

Výber podľa U(w)

Najkvalitnejšie hliníkové okná dosahujú extrémne hodnoty U(w) pri použití izolačných trojskiel. Vysokoizolačné hliníkové okná, dvere a posuvné systémy spĺňajú prísne kritériá pasívnych domov. Čítať viac o hliníkových oknách

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...