19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Rýchla cena?

Rýchla cena?
12/06/2016

Ako sa dostanem najrýchlejšie k cene?

V dnešnej dobe máme na trhu široký sortiment okien i dverí a úprimne povedané, nájsť si to „pravé orechové“ môže byť ozajstný problém! Na prvý pohľad vyzerá všetko rovnako, a preto býva pre väčšinu zákazníkov hlavným rozhodovacím kritériom práve cena.

Nové okná i dvere –s pomocou profesionálov alebo bez nich?

V prvom rade je dôležité vybrať si spoľahlivého výrobcu okien. Ten kto okná vyrába, by sa mal postarať aj o kompletnú montáž, prípadne upratovacie práce. Samozrejme, že medzi ďalšie dôležité aspekty patrí i výber profilu, zabezpečenie servisu či záruka. Aby ste sa však čo najrýchlejšie dostali k cene za nové okná či dvere a pochopiteľne za všetky tieto služby, najideálnejším riešením je poradiť sa s profesionálmi a na základe vášho rozpočtu  spoločne vypracovať cenovú ponuku. Ide o efektívne riešenie, keďže týmto spôsobom je možné vyhovieť každému klientovi, a to práve podľa jeho cenových možností.

Spoliehajte sa na profesionálov!

Výhodou je, že na kvalite sa neuberá, takže sa nemusíte báť, že ak vám finančné možnosti nedovoľujú investovať vyššiu sumu za nové okná alebo dvere, takich kvalita bude nízka. V konfigurátore, ktorý nájdete v internetovom obchode si môžete vyskladať okná a dvere vrátane doplnkov. Montáž a služby však nie sú v cene, ale máte možnosť si vyžiadať cenovú kalkuláciu na kompletnú dodávku vami zvolených produktov. Dalo by sa teda povedať, že týmto spôsobom sa najrýchlejšie dostanete ku konečnej cene. Ide o veľmi efektívne a zároveň jednoduché riešenie. Avšak pokiaľ máte záujem o nové okná i dvere, ale bez služieb, v e-shope si môžete vybrať produkty, objednať si ich a dodávka bude uskutočnená priamo k vám domov. Ide o skvelé riešenie pre domácich kutilov, ktorí nepotrebujú pomoc od profesionálov. Tak čo poviete, ktoré z týchto dvoch riešení si zvolíte vy?

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...