19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Bezkonkurenčná cena je dôležitá, ale ajprevedená práca montáže

Bezkonkurenčná cena je dôležitá, ale aj prevedená práca montáže
25/10/2018

Bezkonkurenčná cena je dôležitá, ale aj prevedená práca montáže 

 

Ak Vám záleží na  kvalite samotných okien a dverí, ale aj na prevedenej montáži. Je nesmierne dôležité, aby nevznikal tepelný most a zároveň boli zachované tepelno-izolačné vlastnosti okien dverí a fasády. Ak by inštalácia okien nebola vykonaná dôkladne, mohlo by cez ne unikať až 40% tepla, čo by ste pocítili najmä na vysokých účtoch za vykurovanie. Medzi najčastejšie chyby pri montáži patrí netesnosť konštrukcie medzi krídlami a rámom okna, no skúsený pracovník veľmi dobre vie, na čo si musí dať pozor a čomu by mal venovať náležitú pozornosť.

Vyhnite sa nespravného výberu

Mnoho ľudí si dokáže vybrať okná a dvere pomerne v krátkom čase. Nezaujíma ich totiž nič iné, len cena, možno niektoré z vlastností, a to je obrovská chyba! Nielen, že si musíme všímať funkčné parametre, použitý materiál, okenné profily či schopnosť izolácie, ale tiež dodávateľa, prípadne firmu, ktorá vám príde okná namontovať. Aj keby si zakúpite tie najdrahšie okná, pri zle vykonanej inštalácií by ani z časti nespĺňali to, čo by okná spĺňať mali. V tomto prípade je nutné všímať si pôsobnosť firmy na trhu, predchádzajúce skúsenosti a v neposlednom rade i referencie a brand spoločnosti. Veď ako inak zistíte, či je firma skutočne taká, za akú sa pokladá, ak nie od ostatných zákaznikov a pozitívnych recenzií V žiadnom prípade sa nenechajte nalákať na podozrivo nízke ceny a na firmy ktoré Vám ponúkajú mätúce informacie (napr.: stačí aj dvojsklo ,trojsklo má viššie tepelnoizolačné vlastnosti,pri montáži stačí aj pena, zbytočné je montovať páskami, atď...) A aké sú najčastejšie chyby, ktoré vznikajú ako dôsledok nesprávne vykonanej montáže,alebo to vôbec nie sú chyby? 

rosenie okien (vzniká z nadmernej vlhkosti interieru,nedostatočné vetranie)

prefukovanie cez okná,(vznik nedostatečného prítlaku kovania,zvyčajne je to o nasteveni s imbusovým klúčom)

vŕzganie pri otváraní a zatváraní. ( premazanie a nastavenie kovania)

Ak ste aj vy spozorovali niektorú z týchto chýb, prípadne máte s oknami iné starosti, neváhajte a kontaktujte dodávateľa a dohodnúť si riešenia.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...