19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Dom z hliníkovejpresklenej fasády

Dom z hliníkovej presklenej fasády
19/03/2019

Exkluzívny dom z hliníkovej presklenej fasády 

 

Každý jeden človek má svoje vlastné a originálne predstavy o tom, ako by mal jeho dom alebo obytný priestor vyzerať. Niekto túži po klasickej bielej fasáde, iní sú skôr za hliníkovú presklenú fasádu. Sú ľudia, ktorí nedajú dopustiť na plastové okná, no na druhej strane sú aj takí, ktorí plast považujú za nemoderné riešenie. Všetko závisí nielen od vkusu človeka, ale aké má predstavy o dizajne a nadčasového architektonického prvku ako integrovaná hliníková fasáda. 

Architektonický trend hliníková fasáda 

Kvalita a dizaj v jednom, ale aj rôzne elegantné prevedenia alebo doplnky. Jedným z nich je aj hliníková presklená fasáda, ktorú môžeme považovať za funkčné riešenie dnešnej doby. Hliník je vo všeobecnosti považovaný za materiál, ktorý spĺňa požiadavky tých najnovších architektonických trendov výstavby a preto si ho mnohí zamilovali. Svojim dizajnom a funkciami spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších ľudí, ktorí sa chcú od väčšiny odlíšiť.

Administratívne budovy a domy s hliníkovou fasádou 

Hliníková presklená fasáda sa najčastejšie využíva nielen pri moderných domoch, ale aj administratívnych a priemyselných stavbách, ktoré si zakladajú na exkluzivite a prvotriednej kvalite. Tento materiál sa začína čoraz viac využívať nielen pri výrobe okien a dverí, ale aj iných prvkov ako napríklad v zimnej záhrade. Dôvodom jeho stúpajúcej obľúbenosti u ľudí je nielen záruka nádherného vzhľadu, stability a neobmedzených možností, ale aj dlhej životnosti. Tá je pre mnohých rozhodujúcim faktorom pri výbere, nakoľko dvere, okná ale ja iné časti domu si nevyberáme na niekoľko mesiacov, ale na dlhé roky. Jednoduchosť a variabilita z presklenou fasádou je dlhodobá investícia do dizajnu budúcnosti

Hliníkový fasádny systém 

Hliníkový fasádny systém má dokonalé teplotechnické a technické vlastnosti, vďaka ktorým dokáže vaša rodina ušetriť vysoké náklady na spotrebovanej energii. Požadavka od  hliníkového materiálu aj ich odolnosť voči nepriaznivému počasiu a poveternostným podmienkam,tieto atribúty hliníková presklená fasáda jednoznačne má. Dôležitým faktorom nielen pri rodinných domoch, ale aj iných budovách je bezpečnosť a to najmä proti požiaru. Hliník poskytuje vysokú ochranu proti tomuto živlu, čo je taktiež jeho nezanedbateľnou výhodou. V prípade, že si zaobstaráte hliníkovú presklenú fasádu, vaša domácnosť či kancelária bude chránená aj pred nadmerným hlukom (zvukovo izolačné sklá) z vonkajšieho prostredia, ktoré je v mnohých prípadoch veľmi rušivým elementom.

Hliníková fasáda a tienenie 

Treba tiež pripomenúť, že presklené hliníkové fasádne systémy umožňujú použitie rôznych aktívnych prvkov, akými sú napríklad vonkajšie žalúzie alebo vonkajšie tienenie na fasádny systém. Vašej stavbe dodajú nielen výnimočnosť, ale aj originálny dizajn doplnený najmenšími detailmi. Základom všetkého je nielen vybrať si konkrétny typ hliníkovej presklenej fasády, ale premyslieť aj veci okolo ako sú napríklad doplnky alebo firma, ktorá vám fasádu sprostredkuje. Spolupracovať by ste mali s odborníkmi, ktorí vám ochotne poradia a pomôžu ešte predtým, ako sa rozhodnete daný výrobok dať si vyrobyť.
 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...