19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Hliníkovébezrámové okná

Hliníkové bezrámové okná
16/11/2020

Túžite po modernom bývaní a chcete kráčať s dobou? Vsaďte na moderné riešenie presklenia vášho domu. Hitom v novostavbách sa stávajú hliníkové bezrámové okná. Bezrámové okná umožňujú prepojenie interiéru a exteriéru bez rušivých elementov. Poskytujú majiteľom pocit splynutia s prírodou a svojou čistotou prevedenia pôsobia upokojujúcim dojmom.

Trendové bezrámové okná

Priestory pôsobiace otvoreným dojmom, plné svetla a bez rušivých elementov sú trendom súčasnosti. Z tohto dôvodu sa stávajú bezrámové okná hitom pre novostavby rodinných domov a taktiež ako riešenie presklenia pre polyfunkčné budovy. Bezrámové okná sú plne kompatibilné so všetkými typmi skiel, sú vhodné pre presklenia okien, terás i adekvátnym variantom posuvných dverí. Pri pohľade cez okná bez rámov máte pocit, že nič nestojí medzi vami a okolitým svetom, medzi vami a prírodou. Čistota prevedenia a pocit slobody sú voľbou pre každého milovníka moderného dizajnu.

Čo sú bezrámové okná

Bezrámové okná sú podobné ako okná klasické. Dajú sa zakúpiť vo viacerých modifikáciách, ale najčastejšie sa vyrábajú z hliníka. Oproti klasickým oknám majú bezrámové okná jednu obrovskú výhodu – ich rámy sú takmer neviditeľné, vsádzajú sa priamo do stavebného otvoru. Vďaka tejto vlastnosti pôsobia budovy otvoreným a čistým dojmom. Bezrámové okná nenarušia žiadny dizajn, dajú sa skombinovať s exteriérom každej stavby. Bezrámový systém sa okrem okien využíva pri výrobe bezrámových posuvných dverí. Posuvné dvere vás delia len jeden krok od vašej záhrady či terasy. Umožňujú bezprostredný výhľad do prírody. Veľkosť posuvných bezrámových dverí a takmer neviditeľný profil sú spojením minimalistického dizajnu s maximálnym pôžitkom z bývania.

Prečo zvoliť hliníkové bezrámové okná

Už dávno odzvonilo širokým rámom okien a ich ťažkopádnemu vzhľadu. Kvalitné okná vyrábané z akéhokoľvek materiálu nie sú v dnešnej dobe závislé od počtu komôr, ale od hĺbky drážky skla a jeho povrchovej úpravy, od materiálu profilu, kovania a výstuhy. Hliníkové bezrámové okná spĺňajú všetky normy a požiadavky na kvalitu, životnosť a energetickú úsporu. Hliník sa vďaka svojim jedinečným vlastnostiam stal víťazom medzi profilmi pre veľkorozmerné, atypické i bezrámové okná či bezprahové dvere. Jeho pružnosť v spojení s pevnosťou, odolnosťou, variabilitou prevedenia a dlhou životnosťou ho predurčujú byť jedničkou pri výrobe okien v súčasnosti i budúcnosti. Bezrámové okná plne využívajú benefity slnečnej energie a zohľadňujú solárny i svetelný faktor. Využitie vyhrievania priestorov pomocou slnečnej energie vám prinesie značnú úsporu na vykurovaní. Samozrejme, že je potrebné myslieť na vhodnú tieniacu techniku počas letných mesiacov. Bezrámové okná z hliníka sú vždy ušité na mieru vášho domu. Zároveň vám vydržia celý život a nevyžadujú takmer žiadnu údržbu. Z estetického hľadiska dodajú vášmu domu elegantný a nadčasový vzhľad. Nie sú len okom do duše domu, ale aj dizajnovým doplnkom, ktorý v súčasnosti nemá v oblasti výroby okien konkurenciu.

 

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...