19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Hliníkovédvere bez kompromisov

Hliníkové dvere bez kompromisov
24/09/2020

Hliníkové dvere bez kompromisov

Investícia do nového bývania alebo rekonštrukcie domu sa vie vyšplhať do vysokých súm. Napriek tomu dajte prednosť kvalitným stavebným materiálom a technologickým novinkám. Dosiahnite maximum výhod pre vaše bývanie kúpou a montážou hliníkových dverí. Možno budete musieť siahnuť ešte hlbšie do vrecka, ale investované peniaze sa vám vrátia v komforte bývania a úspore energií.

Keď túžite po jedinečnom dizajne a dlhej životnosti

Hliníkové vstupné dvere upútajú na prvý pohľad. Nevyzerajú masívne, ale odľahčene. Napriek tomu sú takmer nezničiteľné, bezpečné a zvyšujú kvalitu bývania. Vďaka odolnosti a pevnosti hliníka si môžete vybrať masívne dvere alebo presklený variant. Hliníkové profily pre dverné systémy unesú každú záťaž bez najmenších problémov. Vzhľad hliníkových dverí bude vždy pôsobiť luxusne. Dizajnovo nemajú takéto dvere žiadne obmedzenia a dajú sa vyrobiť podľa vašich vysnívaných požiadaviek. Túžite po drážkach, ornamentoch alebo netradičnom presklení? Hliníkové dvere sa trafia do vkusu každého človeka. Vďaka veľkému výberu prevedení a farieb sa hodia nielen do novostavieb, ale aj do starších rodinných domov. Široká paleta farieb pri hliníkových dverách zahŕňa nielen klasickú sivú, ale aj metalické odtiene alebo imitáciu dreva. Vďaka tomu hliníkové dvere nikdy nenarušia celistvý vzhľad exteriéru. Vhodný variant dverí z hliníka nájdete k plastovým i dreveným oknám.

Hliníkové dvere majú výhody na nezaplatenie

Vyššia vstupná investícia do hliníkových dverí sa vám celkom iste vráti v úspore energií a životnosti. Dá sa povedať, že hliníkové dvere vás prežijú a budú skvele slúžiť aj nasledujúcim generáciám. Ušľachtilosť hliníka sa prejavuje na jednej strane v jeho pevnosti, ktorá je v protiklade s nízkou hmotnosťou. Táto ideálna kombinácia je ako stvorená na výrobu dverí, ale i profilov okien alebo presklených veránd. Pri hliníkových dverách nie je nutné brať ohľad na orientáciu vstupu. Dvere z hliníka odolajú všetkým poveternostným podmienkam, neprekvapí ich mráz ani dážď. Nepodliehajú deformácii pri veľmi vysokých či nízkych teplotách. Nové technológie výroby zaručujú bezproblémové ovládanie dverí po celú dobu životnosti. Nemusíte sa obávať problémov so zatváraním alebo otváraním. Doslovne teplo domova pocítite po celý život jedine s hliníkovými dverami. Ich tepelnoizolačné vlastnosti sú ekologické a ekonomické. Hliníkové dvere vám usporia balík peňazí, ktorý by ste museli minúť na energiách.

Hliníkové vstupné dvere vás ochránia a ľahko sa udržujú

Každý človek sa chce vo svojom dome cítiť bezpečne. Neznamená to len ochranu pred zlodejmi, ale aj pred požiarom alebo výkyvmi počasia. A to je ďalší z dôvodov prečo by ste si mali zakúpiť hliníkové dvere. Už spomínanú rezistenciu voči deformáciám, robustnosť a pevnosť spolu s bezpečnostným zámkom neprekoná žiadny zlodej. Hliníkové dvere taktiež vykazujú zvýšenú odolnosť voči ohňu. Dvere z hliníka potešia aj spotrebiteľov, ktorí nemajú čas na ich údržbu. Nevyžadujú totiž takmer žiadnu starostlivosť. Na čistenie hliníkových dverí vám bude stačiť mydlová voda a utierka. V žiadnom prípade nepoužívajte na odstránenie nečistôt z dverí abrazívne prípravky alebo rozpúšťadlo, ktoré by ich povrch mohli poškodiť. Raz za čas je potrebné rámy dverí premazať olejom, skontrolovať tesnenia a všetky skrutky či kovanie.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...