19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Platí sa ajzáloha?

Platí sa aj záloha?
03/07/2016

Ako objednať okná a dvere? 

Prišiel čas výmeny vašich starých okien a dverí? Už teraz začínate premýšľať, ako objednať nové? Neviete ale, ako na to a ani to, či sa platí záloha? Čítajte ďalej, dozviete sa všetko, čo je potrebné pri procese objednávky ...

Objednávka okien a dverí je vždy robená podľa individuálnych potrieb každého zákazníka. Vybrať je možné všetko, od typu profilu, počtu skiel v ráme okna, cez farby okna a rámu, ako aj ostatné služby, či už montáž, dovoz okien, stavebné práce až po odvoz starých okien a dverí. Dokonca je možné niektorý druh služieb zrušiť a presne si zvoliť to, čo chcete. V skratke to bude prebiehať asi takto ...

Zálohová platba objednávky okien a dverí.

Krok 1 - Zvolenie typu a rozmerov

Ako prvé je potrebné sa rozhodnúť pre správny typ okna a dverí. V rámci toho je potrebné spresniť samotné rozmery okien a dverí. Ak máte s tým problém, dohodnite sa na termíne zamerania stavebných otvorov u vás doma montážnou firmou pre budúce okná a dvere. Tento spôsob je najideálnejší a eliminuje možné budúce problémy s oknami alebo dverami.

Krok 2 - Detaily k objednávke  

V rámci detailov k objednávke spresnite aj ďalšie skutočnosti, týkajúce sa napríklad zasklenia, farby, typu parapetov, spôsobu tienenia, sieťok proti hmyzu a ďalších skutočností.

Krok 3 - Kalkulácia ceny  

V prípade, že objednávku zadávate elektronicky, po konfigurácii okien a dverí sa vám zobrazí na obrazovke aj celková cena produktov. Pokiaľ objednávku riešite osobne, vypracovanie cenovej ponuky od príslušného pracovníka firmy dostanete neskôr po tom, ako všetky údaje spracuje v počítači potom, ako vykonal obhliadku u vás doma. V objednávke musíte väčšinou uviesť okrem kontaktných údajov, adresy doručenia a fakturačných údajov, aj spôsob platby a doručenia.

Ak s objednávkou súhlasíte, je potrebné ju potvrdiť. Následne by ste mali dostať potvrdenie objednávky respektíve takzvanú predfaktúru. Pravdou je, že väčšina (ak nie všetky) montážne firmy u nás požadujú uhradenie zálohovej platby. Až po jej uhradení a pripísaní peňazí na účet, firmy dávajú objednávku na okná a dvere do reálnej výroby.

Následne po spresnení detailov vás budú kontaktovať o vybavení objednávky, respektíve o presnom dátume montáže vami objednaných okien a dverí.  

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...